0 0
Vištiena a la Nacho

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g. vištų šlaunelių mėsos
2 a.š. druskos
1 a.š. pipirų
50 g. lukštentų saulėgrąžų
180 g. nacho čipsų
1 kiaušinio

Nutritional information

288
Kalorijų
18,76 g.
Riebalų
13,57 g.
Baltymų
16,29 g.
Angliavandenių

Vištiena a la Nacho

Features:
    Cuisine:

    Kai labai labai mėgsti vištieną... ir labai labai mėgsti čipsus. O pasimeti, kad čipsų nevalgai. Štai tau ir išeitis :)

    • 60
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Kai labai labai mėgsti vištieną… ir labai labai mėgsti čipsus. O pasimeti, kad čipsų nevalgai. Štai tau ir išeitis 🙂 Kai pradėjau laikytis keto mitybos – vištiena su cornflakes, ar miltų apvoliojimu buvo patiekalas, kurio nė nemaniau atsisakyti.. 🙂

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

     

    Steps

    1
    Done

    Vištienos šlaunelių mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną gabalėlį perpjaukite pusiau.

    2
    Done

    Gilesnėje lėkštėje pabarstykite druskos ir šviežiai maltų pipirų. Dėkite vištienos šlaunelių mėsą "grubiąja" dalimi ant prieskonių, lengvai paspauskite.

    3
    Done

    Ant viršaus barstykite druskos, malkite pipirus, ir vėl dėkite vištos gabaliukus. Uždenkite kita lėkšte ir marikuokite bent 15 minučių kambario temperatūroje, arba ilgiau šaldytuve.

    4
    Done

    Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje 3 minutes.

    5
    Done

    Nacho čipsus suskulkinkite maisto kombainu, arba dėkite į maišėlį ir smulkinkite kočėlu.

    6
    Done

    Sumaišykite Nacho čipsus su saulėgrąžomis.

    7
    Done

    Kiaušinį išplakite iki putų.

    8
    Done

    Vištos gabaliukus mirkykite kiaušinio plakinyje viena ranka, tuomet kita ranka voliokite Nacho ir saulėgrčąžų mišinyje.

    9
    Done

    Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje po 3 minutes iš kiekvienos pusės (arba kol vištiena gerai iškeps). Ar vištiena gerai iškeptus perpjaukite vieną gabliuką per vidurį - jei mėsa balta - vištiena gerai iškepusi.

    10
    Done

    Patiekite su mėgstamu garnyru ir saldžiarūgščiu padažu.
    Skanaus!

    previous
    Keksiukai su šokoladu ir šilauogėmis
    next
    Vištiena su alyvuogėmis ir vynu
    previous
    Keksiukai su šokoladu ir šilauogėmis
    next
    Vištiena su alyvuogėmis ir vynu
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here