Ingredients
-
500 g. vištų šlaunelių mėsos
-
2 a.š. druskos
-
1 a.š. pipirų
-
50 g. lukštentų saulėgrąžų
-
180 g. nacho čipsų
-
1 kiaušinio
Directions
Kai labai labai mėgsti vištieną… ir labai labai mėgsti čipsus. O pasimeti, kad čipsų nevalgai. Štai tau ir išeitis 🙂 Kai pradėjau laikytis keto mitybos – vištiena su cornflakes, ar miltų apvoliojimu buvo patiekalas, kurio nė nemaniau atsisakyti.. 🙂
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Vištienos šlaunelių mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną gabalėlį perpjaukite pusiau. |
2
Done
|
Gilesnėje lėkštėje pabarstykite druskos ir šviežiai maltų pipirų. Dėkite vištienos šlaunelių mėsą "grubiąja" dalimi ant prieskonių, lengvai paspauskite. |
3
Done
|
Ant viršaus barstykite druskos, malkite pipirus, ir vėl dėkite vištos gabaliukus. Uždenkite kita lėkšte ir marikuokite bent 15 minučių kambario temperatūroje, arba ilgiau šaldytuve. |
4
Done
|
Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje 3 minutes. |
5
Done
|
Nacho čipsus suskulkinkite maisto kombainu, arba dėkite į maišėlį ir smulkinkite kočėlu. |
6
Done
|
Sumaišykite Nacho čipsus su saulėgrąžomis. |
7
Done
|
Kiaušinį išplakite iki putų. |
8
Done
|
Vištos gabaliukus mirkykite kiaušinio plakinyje viena ranka, tuomet kita ranka voliokite Nacho ir saulėgrčąžų mišinyje. |
9
Done
|
Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje po 3 minutes iš kiekvienos pusės (arba kol vištiena gerai iškeps). Ar vištiena gerai iškeptus perpjaukite vieną gabliuką per vidurį - jei mėsa balta - vištiena gerai iškepusi. |
10
Done
|
Patiekite su mėgstamu garnyru ir saldžiarūgščiu padažu. |