Ingredients
-
0,5 kg. vištų šlaunelių mėsos
-
2 česnako skiltelių
-
1 a.š. druskos
-
0,5 a.š. pipirų
-
1 saldžiojo svogūno
-
250 ml. balto sauso nealkoholinio vyno
-
1 lauro lapas
-
1 cinamono lazdelė
-
1 v.š. medaus
-
2 v.š. sviesto
Directions
“50 vištienos atspalvių” turbūt nuotainkingiausia (ne desertų) receptų knyga kokią esu mačiusi. Varvančios šlaunys vienas geriausių knygos receptų – toks, kurį kepu vėl ir vėl ir vėl… Lengva, greita ir skanu 🙂
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Įkaitinkite orkaitę iki 230 C. |
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|