Vištiena vyno padaže (varvančios šlaunys)
Receptą radau ir pritaikiau sau iš FL Fauler receptų knygos "50 vištienos atspalvių"

0 0
Vištiena vyno padaže (varvančios šlaunys)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

103
Kalorijų
3,78 g.
Riebalų
8,77 g.
Baltymų
4,64 g.
Anglaivandenių
Features:
    Cuisine:

    Švelnaus skonio ir nedaug paruošimo pastangų reikalaujančios šlaunys.. :)

    • 60
    • Serves 2
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    “50 vištienos atspalvių” turbūt nuotainkingiausia (ne desertų) receptų knyga kokią esu mačiusi. Varvančios šlaunys vienas geriausių knygos receptų – toks, kurį kepu vėl ir vėl ir vėl… Lengva, greita ir skanu 🙂

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

    Steps

    1
    Done

    Įkaitinkite orkaitę iki 230 C.

    2
    Done

    Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, česnaką, druską ir pipirus.

    3
    Done

    Svogūną supjaustykite griežinėliais.

    4
    Done

    Orkaitei tinkančioje keptuvėje 15-20 minučių pavirkite vyną, svogūną, cinamono lazdelę ir žiupsnelį druskos. Kai skysčio sumažės per pus, įmaišykite sviestą ir medų.

    5
    Done

    Dėkite vištos gabaliukus į keptuvę ir gerai sumaišykite su skysčiu ir svogūnais.
    Kepkite atidengę orkaitėje 25 minutes. Tuomet įjunkite vėjelį ir kepkite dar 5 - 10 minučių, kol vištiena apskrus.
    Skanaus!

    previous
    Vištiena su alyvuogėmis ir vynu
    next
    Vištienos šlaunelės su grybais
    previous
    Vištiena su alyvuogėmis ir vynu
    next
    Vištienos šlaunelės su grybais
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here