Ingredients
-
1 kg. vištos sparnelių
-
1 a.š. druskos
-
1 v. š. medaus
-
0.5 a.š. citrininių pipirų
-
4 v. š. alyvuogių aliejaus
-
1 v. š. česnakų granulių
-
1 v. š. džiovintų pomidorų gabaliukų
Directions
Vištą lenva pagaminti, neužima daug laiko. O skanumo…. Neišpasakyto. Nereikia daug ingredientų, kad vyras grįžęs į namus apsilaižytų pirštus (tikrąją to žodžio prasme… juk sparniukai skaniausi, kai valgomi pirštais).
Steps
1
Done
|
Nuplautus vištų sparnelius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. |
2
Done
|
|
3
Done
|
Palikite pasimarinuoti bent 30 minučių kambario temperatūroje, arba per naktį šaldytuve. |
4
Done
|
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. |
5
Done
|
Ant kepimo popieriaus išdėliotus sparnelius pakepkite 15 minučių. Tuomet patepkite aliejumi. |