Ingredients
-
2 v.š. alyvuogių aliejaus
-
550 g. vištienos filė
-
0,5 a.š. druskos
-
0,25 a.š. pipirų
-
2 česnako skiltelių
-
1 brokolio
-
350 ml. pieno
-
110 g. tarkuoto kietojo sūrio
-
50 g. šaltai rūkytos šoninės
-
225 g. makaronų
-
50 g. fermentinio sūriopatiekti
Directions
Lengviausiai, greičiausiai ir skaniausiai man paruošiama mėsa – vištiena. Labai panaši recepto variacija jau yra mano e-užrašinėje, tačiau ir mažas pokytis recepte gali duoti daug įvairesnių skonių. Taigi – bandome dar vieną vištienos su makaronais ir “pagardais” receptą. Patiekale makaronų nėra daug, todėl bendrai paėmus ir angliavandenių nelabai daug (tik 6,73 g. 100-te gramų produkto) – tai mane nustebino. Taigi – skanaus!
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Kąsnio dydžio gabaliukais supjaustykite vištieną. |
2
Done
|
Įkaitinkite didelę neprikepančią keptuvę. Supilkite aliejų ir pakaitinkite jį 1 minutę. |
3
Done
|
Aliejuje pakepinkite vištieną, kol pabals. Tuomet suberkite druską, pipirus ir smulkintą česnaką. |
4
Done
|
Vištienai pradėjus skrusti, suberkite smulkintą brokolį. Išmaišę pilkite pieną. Vėl išmaišę berkite sūrį ir smulkintas šoninės juosteles. Pamaišius, sudėkite išvirtus makaronus, viską išmaišykite ir leiskite visiems produktams susidraugauti porą minučių. Skanaus! |