Vištiena lipniame sojos padaže

1 0
Vištiena lipniame sojos padaže

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Vištiena
550 g. vištienos filė
2 v.š. kukurūzų krakmolo
2 v.š. žemės riešutų aliejaus
1 v.š. česnako griežinėlių
Padažas
80 ml. vištienos sultinio
1 v.š. sojų padažo
1,5 v.š. kukurūzų krakmolo
1,5 v.š. medaus
0,25 a.š. malto imbiero
0,5 a.š. raudonosios saldžiosios paprikos
Ryžiai
1 puodelis basmati ryžių 250 ml.
100 g. brokolio
1 morkos
2 v.š. žemės riešutų aliejaus

Nutritional information

215
Kalorijų
14,82 g.
Baltymų
13,35 g.
Riebalų
12,23 g.
Angliavandenių

Patiekalas reikalauja pagaliukų

  • 30 min.
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

  • Vištiena

  • Padažas

  • Ryžiai

Directions

Share

Senkant maisto atsargoms namuose ir turint nuostabią patiekalų užrašų knygelę – kartais maisto interpretacijos pasiteisina ir gaunasi puiki vakarienė. Patiekalas skaniausiai valgomas su pagaliukais 🙂 Jei mažinate angliavandenius – vištieną patiekite su salotomis, o ne ryžiais. Jei brokolio neturiu – keičiu jį kitomis daržovėmis – žirneliais ar cukinijomis. Pamėginkite ir jūs!

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

Steps

1
Done

Ryžius pilkite į dubenį kartu su trimis puodeliais (t.y.750 ml.) vandens ir išvirkite iki norimo minkštumo. Aš mėgstu ne pervirtus, todėl ryžius įprastai verdu apie 15 minučių.

2
Done

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, juos suverskite į gilų dubenį. Užberkite 2 šaukštus kukurūzų krakmolo, uždenkite lėkšte ir gerai papurtykite, kad mėsa tolygiai pasidengtų krakmolu.

3
Done

Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus žemės riešutų aliejaus, ir joje kepkite vištieną. Kai vištienos gabaliukuose nebesimato rausvų dalių - suberkite česnakų griežinėlius (jei neturite džiovintų česnakų griežinėlių - tiks ir šviežias česnakas) ir skrudinkite vištieną iki traškumo.

4
Done

Išvirtus ryžius perplaukite šaltu vandeniu.

5
Done

Labai smulkiai supjaustykite morką ir brokolius skirtus ryžiams.

6
Done

Atskiroje keptuvėje įkaitinkite žemės riešutų aliejų ir ten pakepinkite morką ir brokolius, kol suminkštės.

7
Done

Ant brokolių ir morkų verskite perplautus ryžius, ir kepinkite kol ryžiai šiek tiek paskrus.

8
Done

Visus padažui skirtus produktus sumaišykite nedideliame inde. Vištienai apskrudus - pilkite padažą į keptuvę su vištiena ir pakaitinkite 3 minutes.

9
Done

Vištieną patiekite ryžių (arba salotų) viduryje.
Skanaus!

previous
Keptas starkis grietinėlės padaže
next
Faršo ir sūrio štrudelis
previous
Keptas starkis grietinėlės padaže
next
Faršo ir sūrio štrudelis
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here