Višta citrininiame sviesto padaže (KETO)
RECEPTĄ RADAU IR PRITAIKIAU SAU RIMKETO INSTAGRAM PROFILYJE

0 0
Višta citrininiame sviesto padaže (KETO)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
550 g. vištų šlaunelių mėsos arba vištų šlaunelių su kauliuku
2 v.š. maltos rukytos paprikos
1 a.š. druskos arba pagal skonį
0,5 a.š. pipirų arba pagal skonį
1 v.š. sviesto
3 česnako skiltelių
125 ml. vištienos sultinio
125 ml. 36% riebumo grietinėlės
100 g. tarkuoto parmezano
200 g. mažųjų špinatų
1 citrinos
1 a.š. džiovintų čiobrelių

Nutritional information

146
Kalorijų
15,89 g.
Baltymų
6,41 g.
Riebalų
6,38 g.
Angliavandenių
Features:

    - Nelabai dietinis patiekalas..
    - Priklauso nuo to, kokios dietos laikaisi :)

    • 40
    • Serves 2
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Buvo laikas kai smarkiai mažinau angliavandenius savo mityboje. Keto mityba (taip kaip aš ją supratau ir kaip jos laikiausi) man patiko tuo, kad maistas labai skanus ir jo valgiau į valias, niekada nebuvau alkana. Kaip ir šis vištienos receptas – tiesiog idealus, nuo įprastų kitų receptų skiriasi turbūt tik tuo, kad patiekiu vištieną su padažu ir nepridedu bulvyčių, ryžių ar dar ko nors, kas turi daug angliavandenių. Skanaus!

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

    Steps

    1
    Done

    Apibarstykite vištų šlaunelių mėsą rūkyta paprika, druska ir pipirais.

    2
    Done

    Keptuvėje išlydykite sviestą ir apskrudinkite vištieną. Atidėkite į šalį.

    3
    Done

    Į likusį nuo vištienos sviestą įspauskite česnaką ir pakaitinkite 1 minutę. Tuomet supilkite vištienos sultinį, grietinėlę bei parmezano sūrį. Kaitinkite kol padažo ingredientai susidraugaus (~2 min).

    4
    Done

    Sudėkitee špinatus, išspauskite vienos citrinos sultis, suberkite čiobrelius ir viską gerai išmaišykite.

    5
    Done

    Vištieną grąžinkite į keptuvę. Keptuvę dėkite į iki 200 C įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių. Patiekite apšlakstę padažu. Skanaus!

    previous
    Lašiša su bazilikais grietinėlės padaže (KETO)
    next
    Tartaletės su šilauogėmis ir morengais
    previous
    Lašiša su bazilikais grietinėlės padaže (KETO)
    next
    Tartaletės su šilauogėmis ir morengais
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here