Ingredients
-
Torto biskvitams
-
430 g. kvietinių miltų
-
265 g. cukraus
-
3 a.š. kepimo sodos
-
125 g. kambario temperatūros sviesto
-
2 kiaušinių
-
375 ml. pieno
-
125 ml. rafinuoto saulėgrąžų aliejaus
-
2 v.š. graikiško jogurto
-
1 a.š. vanilės ekstrakto
-
0,5 a.š. raudonų maistinių dažų
-
0,5 a.š. oranžinių maistinių dažų
-
0,5 a.š. geltonų maistinių dažų
-
0,5 a.š. žalių maistinių dažų
-
0,5 a.š. mėlynų maistinių dažų
-
0,5 a.š. violetinių maistinių dažų
-
Kreminio sūrio glajus
-
570 g. cukraus pudros
-
450 g. kreminio sūrio
-
115 g. kambario temperatūros sviesto
-
1 a.š. vanilės ekstrakto
-
-
Papuošimui
-
1 pakelio torto pabarstukų
Directions
Kartais reikia būtent tokio ir ne kitokio. O jei tokio reikia – toks ir bus.
Biskvito ingredientuose yra išvardinti visų spalvų maistiniai dažai, tačiau galima apsieiti ir su mažiau, paprasčiausiai maišant spalvas galima išgauti kitas. Pvz. nebūtina turėti žalių maistinių dažų – galite sumaišyti geltonus su mėlynais. Taip pat nebūtina turėti oranžinių maistinių dažų – galite sumaišyti geltoną su raudona. Violetinę gausite sumaišę mėlyną su raudona. Būkite išradingi.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Iškepkite torto biskvitusĮkaitinkite orkaitę iki 160 C. |
2
Done
|
Dideliame inde gerai sumaišykite sausus ingredientus: persijotus miltus ir kepimo sodą, cukrų ir druską. |
3
Done
|
Į sausų ingredientų mišinį dėkite kambario temperatūros sviestą ir gerai viską išmaišykite kol gausite "smėlio" tekstūrą. |
4
Done
|
Į sausus ingredientus sudėkite likusius ingredientus: kiaušinius, pieną, aliejų, jogurtą, vanilės ekstraktą. Lėtai viską sumaišykite iki vientisos masės. |
5
Done
|
Tešlą padalinkite į 6 skirtingus indus ir į kiekvieną indą įmaišykite skirtingus maistinius dažus. Supilkite tešlą į kepimo skardas ir kepkite 20 - 30 minučių arba kol biskvitai išlaikys "medinio smeigtuko testą" (t.y. kai ant medinio smeigtuko nebelieka tešlos). |
6
Done
|
Atvėsinkite biskvitus kambario temperatūroje formose. Tuomet biskvitus vėsinkite šaldytuve per naktį - taip juos bus lengviau dekoruoti. Prieš šaldymą šaldytuve formas su biskvitais apvyniokite maistine plėvele. |
7
Done
|
Paruoškite kremą tortui apteptiSuplakite kreminį sūrį su kambario temperatūros (minkštu) sviestu. |
8
Done
|
Į kreminio sūrio ir sviesto plakamą masę po šaukštą įmaišykite cukraus pudrą. |
9
Done
|
Į kremą įplakite vanilės ekstraktą. |
10
Done
|
Prieš dekoruodami viršutinį torto sluoksnį - kremą palaikykite šaldytuve, jis šiek tiek sustings, taip bus lengviau formuoti. |
11
Done
|
Suformuokite tortąAnt torto padėkliuko tepkite šiek tiek kremo ir dėkite pirmąjį - violetinį biskvitą. Jį aptepkite 2 - 3 šaukštais kremo. Tuomet dėkite mėlynąjį biskvitą, vėl kremo. Kartokite su kitomis spalvomis: žalia, geltona, oranžine, raudona. |
12
Done
|
Visą tortą aptepkite likusiu kremu ir pabarstykite torto "pabarstukais" papuošimui. Voila! |
One Comment Hide Comments
Produktų kaina plous dėžutė transportavimui ~15 eur.
Svoris 2.2 kg.
Comments are closed.