Vanilinis tortas su kreminio sūrio glaistu
RECEPTĄ RADAU IR PRITAIKIAU SAU NICK MAKRIDES KNYGOJE "SUGAR REBELS"

0 0
Vanilinis tortas su kreminio sūrio glaistu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

342
Kalorijų
4,38 g.
Baltymų
15,22 g.
Riebalų
47,75 g.
Angliavandenių
  • Serves 10
  • Medium

Ingredients

  • Torto biskvitams

  • Kreminio sūrio glajus

  • Papuošimui

Directions

Share

Kartais reikia būtent tokio ir ne kitokio. O jei tokio reikia – toks ir bus.

Biskvito ingredientuose yra išvardinti visų spalvų maistiniai dažai, tačiau galima apsieiti ir su mažiau, paprasčiausiai maišant spalvas galima išgauti kitas. Pvz. nebūtina turėti žalių maistinių dažų – galite sumaišyti geltonus su mėlynais. Taip pat nebūtina turėti oranžinių maistinių dažų – galite sumaišyti geltoną su raudona. Violetinę gausite sumaišę mėlyną su raudona. Būkite išradingi.

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

Steps

1
Done

Iškepkite torto biskvitus

Įkaitinkite orkaitę iki 160 C.
Išpurkškite 3 20 cm skersmens apvalias formas aliejumi. Kiekvienos skardos dugne įtieskite kepimo popieriaus.

2
Done

Dideliame inde gerai sumaišykite sausus ingredientus: persijotus miltus ir kepimo sodą, cukrų ir druską.

3
Done

Į sausų ingredientų mišinį dėkite kambario temperatūros sviestą ir gerai viską išmaišykite kol gausite "smėlio" tekstūrą.

4
Done

Į sausus ingredientus sudėkite likusius ingredientus: kiaušinius, pieną, aliejų, jogurtą, vanilės ekstraktą. Lėtai viską sumaišykite iki vientisos masės.

5
Done

Tešlą padalinkite į 6 skirtingus indus ir į kiekvieną indą įmaišykite skirtingus maistinius dažus. Supilkite tešlą į kepimo skardas ir kepkite 20 - 30 minučių arba kol biskvitai išlaikys "medinio smeigtuko testą" (t.y. kai ant medinio smeigtuko nebelieka tešlos).

6
Done

Atvėsinkite biskvitus kambario temperatūroje formose. Tuomet biskvitus vėsinkite šaldytuve per naktį - taip juos bus lengviau dekoruoti. Prieš šaldymą šaldytuve formas su biskvitais apvyniokite maistine plėvele.

7
Done

Paruoškite kremą tortui aptepti

Suplakite kreminį sūrį su kambario temperatūros (minkštu) sviestu.

8
Done

Į kreminio sūrio ir sviesto plakamą masę po šaukštą įmaišykite cukraus pudrą.

9
Done

Į kremą įplakite vanilės ekstraktą.

10
Done

Prieš dekoruodami viršutinį torto sluoksnį - kremą palaikykite šaldytuve, jis šiek tiek sustings, taip bus lengviau formuoti.

11
Done

Suformuokite tortą

Ant torto padėkliuko tepkite šiek tiek kremo ir dėkite pirmąjį - violetinį biskvitą. Jį aptepkite 2 - 3 šaukštais kremo. Tuomet dėkite mėlynąjį biskvitą, vėl kremo. Kartokite su kitomis spalvomis: žalia, geltona, oranžine, raudona.

12
Done

Visą tortą aptepkite likusiu kremu ir pabarstykite torto "pabarstukais" papuošimui. Voila!

previous
Braškinis tortas
next
Varškės apkepas
previous
Braškinis tortas
next
Varškės apkepas

One Comment Hide Comments

Comments are closed.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here