Ingredients
-
430 g. kvietinių miltų
-
3 a.š. kepimo miltelių
-
265 g. cukraus
-
0,5 a.š. druskos
-
375 ml pieno
-
125 ml alyvuogių aliejaus
-
125 g. sviesto
-
2 v.š. graikiško jogurto
-
1 a.š. vanilės ekstrakto
-
2 kiaušinių
-
0,5 a.š. violetinių maistinių dažų
-
0,5 a.š. rausvų maistinių dažų
-
0,5 a.š. baltų maistinių dažų
-
200 g. sviesto
-
130 g. kreminio sūrio
-
240 g. cukraus pudros
-
50 g. karamelės
Directions
Nacionalinė pyragų diena yra puiki mintis. Joje dalyvauju ir kepdama ir pirkdama – juk taip skanu namuose gaminti desertai. Šiais metais pyragų diena turi naudos net man asmeniškai – praktika, praktika, praktika. Tik taip ištobulinsiu savo įgūdžius.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
Gerai sumaišykite šlapius ir sausus ingredientus iki vientisos masės. |
6
Done
|
|
7
Done
|
Sluoksniuokite keksiukus: po šaukštą į formeles dėkite violetinės, baltos ir rausvos tešlos. Pripildykite formeles iki "sijonėlių" viršaus. |
8
Done
|
|
9
Done
|
|
10
Done
|
Paruoškite papuošimus: kambario temperatūros sviestą didžiausiu mikserio greičiu plakite 8 minutes. |
11
Done
|
Sudėkite kreminį sūrį ir dar plakite 3 minutes. |
12
Done
|
Sumažinkite plakimo greitį iki vidutinio ir pamažu dėkite cukraus pudrą. Atlikdami šį veiksmą - neskubėkite, prieš dėdami naują šaukštą cukraus pudros, palaukite, kol ankstesnis visiškai įsimaišys į sviestą ir nebeliks sausų dalių. |
13
Done
|
Tuomet į kremą įmaišykite baltus maistinius dažus ir juo papuoškite keksiukus. (Keksiukai privalo būti visiškai atvėsę, tam, kad kremas gerai "priliptų" ir laikytųsi). |
14
Done
|
Keksiukus palaikykite šaldytuve, kad kremas visiškai sušaltų. |