0 0
Vaniliniai pyragų dienos keksiukai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
430 g. kvietinių miltų
3 a.š. kepimo miltelių
265 g. cukraus
0,5 a.š. druskos
375 ml pieno
125 ml alyvuogių aliejaus
125 g. sviesto
2 v.š. graikiško jogurto
1 a.š. vanilės ekstrakto
2 kiaušinių
0,5 a.š. violetinių maistinių dažų
0,5 a.š. rausvų maistinių dažų
0,5 a.š. baltų maistinių dažų
200 g. sviesto
130 g. kreminio sūrio
240 g. cukraus pudros
50 g. karamelės

Nutritional information

398
Kalorijos
3,95 g.
Baltymai
23,32 g.
Riebalai
44,05 g.
Angliavandeniai

Vaniliniai pyragų dienos keksiukai

Šventiniai keksiukai nacionalinei pyragų dienai

Cuisine:

Šventinški ir spalvingi - vaniliniai keksiukai niekada nenuvils.

  • 80
  • Serves 18
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Nacionalinė pyragų diena yra puiki mintis. Joje dalyvauju ir kepdama ir pirkdama – juk taip skanu namuose gaminti desertai. Šiais metais pyragų diena turi naudos net man asmeniškai – praktika, praktika, praktika. Tik taip ištobulinsiu savo įgūdžius.

Steps

1
Done

Įkaitinkite orkaitę iki 160 C. Išklokite formeles keksiukų "sijonėliais".

2
Done

Į didelį dubenį persijokite miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite likusius sausus ingredientus: cukrų, druską. Viską sumaišykite.

3
Done

Mentele įmaišykite tirpintą sviestą į sausus produktus, kol tekstūra taps panaši į smėlį.

4
Done

Atskirame inde suplakite pieną, jogurtą, kiaušinius, aliejų ir vanilės ekstraktą.

5
Done

Gerai sumaišykite šlapius ir sausus ingredientus iki vientisos masės.

6
Done

Suskirstykite tešlą į tris lygias dalis ir į kiekvieną dalį įmaišykite maistinių dažų.

7
Done

Sluoksniuokite keksiukus: po šaukštą į formeles dėkite violetinės, baltos ir rausvos tešlos. Pripildykite formeles iki "sijonėlių" viršaus.

8
Done

Kepkite orkaitėje 33 minutes. Kepimo laikas gali kisti priklausomai nuo orkaitės, todėl atlikite "smeigtuko testą", kad įsitikintumėte, jog jūsų keksiukai jau iškepę (t.y. smeikite medinį smeigtuką į keksiuko vidurį ir kai jį ištraukus tešlos nebeprilimpa prie smeigtuko - keksiukai paruošti).

9
Done

Keksiukams atvėsus jų viduryje padarykite nedideles skylutes (tai galite daryti bet kuriuo apvaliu stalo įrankiu lengvai paspaudžiant per vidurį). Į šią skylutę įpilkite karamelės.

10
Done

Paruoškite papuošimus: kambario temperatūros sviestą didžiausiu mikserio greičiu plakite 8 minutes.

11
Done

Sudėkite kreminį sūrį ir dar plakite 3 minutes.

12
Done

Sumažinkite plakimo greitį iki vidutinio ir pamažu dėkite cukraus pudrą. Atlikdami šį veiksmą - neskubėkite, prieš dėdami naują šaukštą cukraus pudros, palaukite, kol ankstesnis visiškai įsimaišys į sviestą ir nebeliks sausų dalių.

13
Done

Tuomet į kremą įmaišykite baltus maistinius dažus ir juo papuoškite keksiukus. (Keksiukai privalo būti visiškai atvėsę, tam, kad kremas gerai "priliptų" ir laikytųsi).

14
Done

Keksiukus palaikykite šaldytuve, kad kremas visiškai sušaltų.

previous
Šokoladinis biskvitas tortui
next
Karamelinis tortas
previous
Šokoladinis biskvitas tortui
next
Karamelinis tortas
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here