Ingredients
-
260 g. kvietinių miltų
-
2 a.š. kepimo miltelių
-
160 g. cukraus
-
0,25 a.š. druskos
-
225 ml. pieno
-
70 ml. rafinuoto saulėgrąžų aliejaus
-
70 g. kambario temperatūros sviesto
-
1 v.š. graikiško jogurto
-
1 a.š. vanilės ekstrakto
-
1 kiaušinių
Directions
Man labai patinka duomenys. Juos aš galiu skaityti, interpretuoti, daryti jiems įtaką ir kartais sprendimus. Šį rytą valgydama dar vieną vanilinių keksiukų variaciją, lengvai savo svetainėje pasižiūrėjau kiek kalorijų, baltymų, riebalų ir angliavandenių turi šveicariško morengo sviestinis kremas pūpsantis ant mano keksiuko. Tačiau kiek visko turi pats keksiukas – nežinau. O kiti mano receptai įtraukia kitus kremus, kitus įdarus. Taigi, užsirašau paprastą paprasčiausią vanilinių keksiukų receptą, su kuriuo jau galima žaisti įdarais ir kremais, arba tiesiog valgyti vienus, nes jie yra tokie drėgni ir pilni skonio!
Skanaus!
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Išklokite formeles keksiukų "sijonėliais". |
2
Done
|
Į didelį dubenį persijokite miltus ir kepimo miltelius. Suberkite likusius sausus ingredientus: cukrų, druską. Viską sumaišykite. |
3
Done
|
Mentele įmaišykite kambario temperatūros sviestą į sausus produktus, kol tekstūra taps panaši į smėlį. |
4
Done
|
Atskirame inde suplakite pieną, jogurtą, kiaušinius, aliejų ir vanilės ekstraktą. |
5
Done
|
Gerai sumaišykite šlapius ir sausus ingredientus iki vientisos masės. |
6
Done
|
Paskirstykite tešlą į 12 keksiukų formų, kepkite iki 180 C. įkaitintoje orkaitėje 35 minutes, arba kol keksiukai išlaikys medinio krapštuko testą. |