0 0
Traškūs vištienos sparneliai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg. vištienos filė
1 a.š. druskos
1 a.š. pipirų
2 česnako skiltelių
200 g. džiūvėsėlių
100 g. įvairių riešutų
50 g. saulėgrąžų sėklų
2 kiaušinių

Nutritional information

540
Kalorijos
31.6 g.
Riebalai
2.3 g.
Sotieji riebalai
121 mg.
Cholesterol.
1259 mg.
Natris
33 g.
Angliavand.
1.1 g.
Cukrus
33.6 g.
Baltymai

Traškūs vištienos sparneliai

Taigi čia McNuggets'ai!

Features:
    Cuisine:

    Kur matyta, kad vištos turėtų pirštus?!

    • 60
    • Serves 6
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Kai mano gyuvenime atsirado keto mityba – vieno delyko – traškios vištienos niekada neatsisakiau. Visgi namuose pasigaminti tokią pat skanią traškią vištieną kaip “KFC” ar “Felix” yra gana sunku – matyt trūksta mononatrio gliutamato… Šie traškūs vištienos piršteliai labai, na labai skanūs ką tik iškepti, bet taip pat tinka valgyti ir šiek tiek vėliau, jau atvėsę, pavyzdžiui – kelionėje į uošviją.

    Steps

    1
    Done

    Vištienos filė gabaliukus įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku. Leiskite pailsėti bent 30 minučių kambario temperatūroje, arba kuo ilgiau šaldytuve.

    2
    Done

    Supjaustykite vištieną nedidelėmis juostalėmis.

    3
    Done

    Riešutus bei saulėgrąžų sėklas suberkite į kombainą ir gerai susmulkinkite iki mažų gabaliukų.

    4
    Done

    Riešutų ir saulėgrąžų mišinį sumaišykite su džiūvėsėliais.

    5
    Done

    Išplakite kiaušinius.

    6
    Done

    Kepkite vištieną:
    Viena ranka imkite vištienos gabalėlį ir panardinkite į kiaušinio plakinį. Ta pačia ranka perkelkite vištienos gabalėlį į trupinių ir džiūvėsių lėkštę, kurioje kita ranka apiberkite mišiniu ir perkelkite į keptuvę.

    Naudojant skirtingas rankas šiems žingsniams, jos neapsivels kiaušinio ir džiūvėsėliu gumulais - labai patogu :)

    7
    Done

    Kepkite po porą minučių iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus iki auksinės spalvos.

    Patiekite su jūsų mėgstamu padažu:
    Sweet&Sour - mums su vyru ir svečiams
    Ketčupu - sūnėnui
    Majonezu - jo gerbėjams.

    Skanaus!

    previous
    Varškės tortas su braškių uogiene
    next
    Vištiena su žolelėmis
    previous
    Varškės tortas su braškių uogiene
    next
    Vištiena su žolelėmis

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here