Ingredients
-
1 kg. vištienos filė
-
1 a.š. druskos
-
1 a.š. pipirų
-
2 česnako skiltelių
-
200 g. džiūvėsėlių
-
100 g. įvairių riešutų
-
50 g. saulėgrąžų sėklų
-
2 kiaušinių
Directions
Kai mano gyuvenime atsirado keto mityba – vieno delyko – traškios vištienos niekada neatsisakiau. Visgi namuose pasigaminti tokią pat skanią traškią vištieną kaip “KFC” ar “Felix” yra gana sunku – matyt trūksta mononatrio gliutamato… Šie traškūs vištienos piršteliai labai, na labai skanūs ką tik iškepti, bet taip pat tinka valgyti ir šiek tiek vėliau, jau atvėsę, pavyzdžiui – kelionėje į uošviją.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
Supjaustykite vištieną nedidelėmis juostalėmis. |
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
Išplakite kiaušinius. |
6
Done
|
Kepkite vištieną: Naudojant skirtingas rankas šiems žingsniams, jos neapsivels kiaušinio ir džiūvėsėliu gumulais - labai patogu :) |
7
Done
|