Ingredients
-
570 g. cukraus pudros
-
450 g. kreminio sūrio
-
115 g. kambario temperatūros sviesto
-
1 v.š. vanilės ekstrakto
-
4 vnt. oreo sausainių
Directions
Rasti geriausią kremą tortams ar keksiukams nėra labai lengva. Man – tai visuomet kova tarp grožio ir skonio. Jei kremas skanus, jis dažniausiai nėra toks standus, kad būtų galima išspausti gražias formas. Jei kremo konsistencija puiki dekoravimui – dažniausiai tas kremas per saldus. Taigi – šis kremas – labai skanus, tačiau įstabių formų neišspausite.
Šis kremas idealiai tiko Oreo tortui ir vaniliniams keksiukams su abrikosų džemu.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Suplakite kreminį sūrį su kambario temperatūros (minkštu) sviestu. |
2
Done
|
Maisto smulkintuvu susmulkinkite oreo sausainius iki trupinių. |
3
Done
|
Į kreminio sūrio ir sviesto plakamą masę po šaukštą įmaišykite cukraus pudrą. |
4
Done
|
Į kremą įplakite vanilės ekstraktą. |
5
Done
|
Dėkite oreo sausainių trupinius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. |