Ingredients
-
1 v.š. alyvuogių aliejaus
-
1 a.š. druskos
-
1 a.š. pipirų
-
3 česnako skiltelių
-
2 v.š. pomidorų pastos
-
1 skardinės (400 g.) konservuotų pomidorų
-
800 g. cukinijų
-
240 g. maasdam sūrio
-
240 g. mocarelos sūrio
-
240 g. rikotos sūrio
Directions
Kiekvieną rudenį ateina laikas, kai daugybė draugų, giminių ar pažįstamų siūlo vieną ar kelias cukinijas. Taip tikrai nutinka – jei gyveni Lietuvoje. Kai buvau studentė – toks siūlymas man buvo tarsi galvos skausmas – kaip ir norisi paimti maistą, tačiau ką man su ta cukinija daryti? Kažkuriuo metu išmokau pasakyti “ne”. Tačiau šį savaitgalį pasakiau “taip” ir pradėjau galvoti, ką gaminsiu pirmadienio proga. Neretai įkvėpimo ieškau Pinterest puslapyje, ir prisiminiau jau daugybę matytų receptų paveiksliukų – spagečių, lazanijų, blynelių ir pan. Taigi – čia mano pirmasis bandymas.
Kadangi tai pirmasis “blynas” – patiekalą dar tobulinsiu, nes vakarieniaudami jau aptarėme su vyru, kas šiam apkepui suteiktų daugiau …. spalvos 🙂
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
Į keptuvę įtarkuojame česnaką, beriame druskos, pipirų, kepame minutę. |
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
|
6
Done
|
|
7
Done
|