0 0
Keksiukai su šokoladu ir šilauogėmis

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

351
Kalorijų
4,01 g.
Baltimų
24,2 g.
Riebalų
30,07 g.
Angliavandenių

Keksiukai su šokoladu ir šilauogėmis

Cuisine:

Tokie skanūs, kad reikia labai sąmoningai nustoti juos valgyti

  • 60
  • Serves 12
  • Medium

Ingredients

  • KEKSIUKAMS

  • ŠOKOLADINIAM GLAJUI

  • MASKARPONĖS KREMUI

  • ĮDARUI

Directions

Share

Mano vyras labai labai remia mano hobį. Tiek labai, kad pirkadamas “dalykus” sau online, nepamiršta ir manęs… Jam žvejyba, na o man – kepimo pagalbininkai. Pagaliau atkeliavo naujausias pagalbininkas – skylučių keksiukuose darytojas, taigi… reikėjo iškepti keksiukų 🙂 Gerai, kad vakare užsuko svečių, nes tokie skanūs gavosi, kad lengvai visus viena suvalgyčiau…

 

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

 

Steps

1
Done

Įkaitinkite orkaitę iki 160 C. Išklokite formeles keksiukų "sijonėliais".

2
Done

Į didelį dubenį persijokite miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite likusius sausus ingredienus: cukrų, druską. Viską sumaišykite.

3
Done

Mentele įmaišykite kambario temperatūros sviestą į sausus produktus, kol tekstūra taps panaši į smėlį.

4
Done

Atskirame inde suplakite pieną, jogurtą, kiaušinį, aliejų ir vanilės ekstraktą.

5
Done

Gerai sumaišykite šlapius ir sausus ingredienus iki vientisos masės.

6
Done

Keksiukų sijonėlius pripildykite tešlos maždaug iki pusės. Į kiekvieną keksiuką įdėkite po 2 mažus gabaliukus pieninio šokolado.

7
Done

Kepkite orkaitėje 30 minučių. Kepimo laikas gali kisti priklausomai nuo orkaitės, todėl atlikite "smeigtuko testą", kad įsitikintumėte, jog jūsų keksiukai jau iškepę (t.y. smeikite medinį smeigtuką į keksiuko vidurį ir kai jį ištraukus tešlos nebeprilimpa prie smeigtuko - keksiukai paruošti).

8
Done

Keksiukams atvėsus jų viduryje padarykite nedideles skylutes. Į šią skylutę įpilkite konditerinio šilauogių įdaro.

9
Done

Paruoškite šokoladinį glajų: užkaitinkite (bet neužvirkite) grietinėlę. Į grietinėlę sudėkite tamsų šokoladą, leiskite pastovėti minutę, kad šokoladas pradėtų tirpti. Tuomet išmaišykite iki vientisos masės. Šokolado glajui atvėsus - supilkite į konditerinį maišelį ir papuoškite keksiukų viršų.

10
Done

Paruoškite maskarponės kremą: į dubenį sudėkite maskarponės sūrį ir supilkite grietinėlę. Plakite kol kremas pradės tirštėti, tuomet sudėkite miltelinį cukrų ir plakite iki tvirto kremo konsistencijos.

11
Done

Dėkite maskarponės kremą į konditerinį maišelį su norimu konditeriniu antgaliu ir papuoškite keksiukus.
Skanaus!

previous
Pistacijų keksiukai
next
Vištiena a la Nacho
previous
Pistacijų keksiukai
next
Vištiena a la Nacho
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here