Ingredients
-
2 kiaušinių
-
50 g. fermentinio sūrio
-
2 svogūno laiškų
-
1/4 aitriosios paprikos
-
0,5 a.š. džiovintų pomidorų gabaliukų
-
1/4 a.š. druskos
Directions
Omletai nėra mano stiprioji pusė… Juos įprastai ruošia mano vyras. O skanumo būna…! Vieną šeštadienį norėdama palepinti savo meilę, nusprendžiau iškepti omletą… Ir – beveik gavosi 🙂 Taigi – treniruojamės toliau.
Steps
1
Done
|
Kiaušinius gerai išplakite su žiupsneliu druskos, kad gerai susimaišytų trinys ir baltymai. |
2
Done
|
Pilkite plakinį į įkaitintą keptuvę ir palikite kelioms minutėms, kol sutvirtės kepinio apačia. |
3
Done
|
Per pusę omleto pabarstykite sūrį, svogūnų laiškus, aitriąją papriką bei džiovintų pomidorų gabaliukus. |
4
Done
|
Atsargiai mentele sulenkite omletą pusiau. Jei galite valgyti "ne visai" iškeptus kiaušinius - kepkite neilgai - apie minutę, kad išsilydytų sūris. Jei laukiatės ar dėl kitų priežasčių "minkštų" kiaušinių valgyti negalite - pakepinkite dar 2-3 minutes, kartą apversdami visą omletą. Voila! Skanaus. |