0 0
Kaprizingas pusryčių omletas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 kiaušinių
50 g. fermentinio sūrio
2 svogūno laiškų
1/4 aitriosios paprikos
0,5 a.š. džiovintų pomidorų gabaliukų
1/4 a.š. druskos

Nutritional information

344
Kalorijos
25.5 g.
Riebalai
13.3 g.
Sotieji riebalai
380 mg.
Cholesterolis
636 mg.
Natris
4.9
Angliavandeniai
2.4
Cukrus
24.4
Baltymai

Kaprizingas pusryčių omletas

Features:
  • Spicy
Cuisine:

Šiek tiek kaprizingas omletas

  • 15
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Omletai nėra mano stiprioji pusė… Juos įprastai ruošia mano vyras. O skanumo būna…! Vieną šeštadienį norėdama palepinti savo meilę, nusprendžiau iškepti omletą… Ir – beveik gavosi 🙂 Taigi – treniruojamės toliau.

Steps

1
Done

Kiaušinius gerai išplakite su žiupsneliu druskos, kad gerai susimaišytų trinys ir baltymai.

2
Done

Pilkite plakinį į įkaitintą keptuvę ir palikite kelioms minutėms, kol sutvirtės kepinio apačia.

3
Done

Per pusę omleto pabarstykite sūrį, svogūnų laiškus, aitriąją papriką bei džiovintų pomidorų gabaliukus.

4
Done

Atsargiai mentele sulenkite omletą pusiau. Jei galite valgyti "ne visai" iškeptus kiaušinius - kepkite neilgai - apie minutę, kad išsilydytų sūris. Jei laukiatės ar dėl kitų priežasčių "minkštų" kiaušinių valgyti negalite - pakepinkite dar 2-3 minutes, kartą apversdami visą omletą.

Voila! Skanaus.

previous
Kepta višta su naminiu Harissa padažu
next
Varškės tortas su braškių uogiene
previous
Kepta višta su naminiu Harissa padažu
next
Varškės tortas su braškių uogiene

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here