0 0
Juodųjų serbentų keksiukai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
430 g. kvietinių miltų
3 a.š. kepimo miltelių
265 g. cukraus
0,5 a.š. druskos
375 ml. pieno
125 ml. alyvuogių aliejaus
125 g. sviesto
2 v.š. graikiško jogurto
1 a.š. vanilės ekstrakto
2 kiaušinių
400 g. juodųjų serbentų
KREMUI
200 g. sviesto
130 g. kreminio sūrio
240 g. cukraus pudros
240 g. lieso pieno miltelių

Nutritional information

312
Kalorijos
3,38 g.
Baltymai
17,75 g.
Riebalai
35,78 g.
Angliavandeniai

Juodųjų serbentų keksiukai

Cuisine:

Patinka ir namų peliukams :)

  • 92
  • Serves 18
  • Easy

Ingredients

  • KREMUI

Directions

Share

Kai šaldymo kameroje vis dar yra daug juodųjų serbentų, o labai labai norisi atšildyti ir išvalyti šaldytuvą… Gaunasi nuostabūs keksiukai!

 

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

 

Steps

1
Done

Įkaitinkite orkaitę iki 160 C. Išklokite formeles keksiukų "sijonėliais".

2
Done

Į didelį dubenį persijokite miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite likusius sausus ingredienus: cukrų, druską. Viską sumaišykite.

3
Done

Mentele įmaišykite tirpintą sviestą į sausus produktus, kol tekstūra taps panaši į smėlį.

4
Done

Atskirame inde suplakite pieną, jogurtą, kiaušinius, aliejų ir vanilės ekstraktą.

5
Done

Gerai sumaišykite šlapius ir sausus ingredienus iki vientisos masės.

6
Done

Į tešlą sudėkite atitirpintus juoduosius serbentus ir lengvai išmaišykite mentele.

7
Done

Kepkite orkaitėje 48 minutes. Kepimo laikas gali kisti priklausomai nuo orkaitės, todėl atlikite "smeigtuko testą", kad įsitikintumėte, jog jūsų keksiukai jau iškepę (t.y. smeikite medinį smeigtuką į keksiuko vidurį ir kai jį ištraukus tešlos nebeprilimpa prie smeigtuko - keksiukai paruošti).

8
Done

Paruoškite papuošimus:

Kreminį sūrį didžiausiu mikserio greičiu plakite 2 minutes.

9
Done

Sudėkite kambario temperatūros sviestą bei supilkite vanilę ir paplakite dar porą minučių dideliu greičiu.

10
Done

Sustabdę mikserį įdėkite sausus ingredintus - cukraus pudrą bei pieno miltelius. Lėtai įmaišykite ingredientus, tuomet padidinkite greitį iki maksimumo ir suplakita viską iki vientisos masės apie 1 minutę.

11
Done

Kremu papuoškite keksiukus. (Keksiukai privalo būti visiškai atvėsę, tam, kad kremas gerai "priliptų" ir laikytųsi).

Keksiukus palaikykite šaldytuve, kad kremas visiškai sušaltų.

previous
Karamelinis tortas
next
Pistacijų Macarons’ai
previous
Karamelinis tortas
next
Pistacijų Macarons’ai
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here