0 0
Burnoje tirstanti jautiena su garstyčiomis

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg. jautienos kulninės be odos (su kaulu)
500 g. morkų
2 svogūnų
120 ml. vusterio padažo
2 arbatiniai šaukšteliai stambių garstyčių
1 šaukštas druskos
1 šaukštas pipirų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
800 ml. verdančio vandens
1 šaukštas kvietinių miltų

Nutritional information

1105
Kalorijų
68,4 g.
Riebalų
47,2 g.
Angliavandenių

Burnoje tirstanti jautiena su garstyčiomis

Receptas pritaikytas iš "5 ingredientai" Jamie Oliver receptų knygos

Features:
    Cuisine:

    Vyrą būtina palepinti trečiadienio proga!

    • 4 val.10 min.
    • Serves 4
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Kartais laiko yra į valias, todėl ir gaminti galima ilgai… O daryti ne tiek daug juk ir reikia, kol orkaitėje ramiai troškinasi jautiena – galima ir “Šantaramą” paskaityti… O pirmąsias dvi valandas tikrai drąsiai galima net ir pasnausti 🙂

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

     

    Steps

    1
    Done

    Įkaitinkite orkaitę iki 160 C.

    2
    Done

    Jautieną supjaustykite 5 cm gabaliukais. Dosniai pabarstykite druska ir pipirais ir sudėkite į didelį dubenį.

    3
    Done

    Įdėkite šaukštą miltų, uždekite dubenį lėkšte ir gerai pakratykite, kol miltai tolygiai pasiskirstys ant mėsos.

    4
    Done

    Stipriai įkaitinkite žemą troškintuvą ir didelę neprikepančią keptuvę.

    5
    Done

    8 minutes sausai pakepkite karštoje keptuvėje su kaulu. (2)

    6
    Done

    Kol kepa mėsa, nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite morkas 5 cm gabaliukais, sudėkite į troškintuvą (1) įpylę 1 šaukštą alyvuogių aliejaus.

    7
    Done

    Nulupkite ir į keturias dalis supjaustykite svogūnus, tiesiai į keptuvę išskirstykite sluoksniais, vis pamaišykite.

    8
    Done

    Kai mėsa gražiai apkeps, sudėkite ją į puodą, įmaišykite Vusterio padažą ir garstyčias, įpilkite 800 ml. verdančio vandens.

    9
    Done

    Uždenkite ir troškinkite orkaitėje 2 valandas. Tuomet atidenkite ir troškinkite dar dvi valandas pamaišydami kas 20 - 30 minučių, kad mėsa išliptų sultinga, o padažas sutirštėtų. Jei reikia uždenkite, ir/arba atskieskite šlakeliu vandens.

    10
    Done

    Paragaukite, jei reikia pagardinkite prieskoniais ir patiekite.

    previous
    Vištiena su žolelėmis
    next
    Migdolų ir mocarelos duonelė
    previous
    Vištiena su žolelėmis
    next
    Migdolų ir mocarelos duonelė
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here