0 0
Avienos troškinys

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

507 g.
Kalorijų
49,16 g.
Baltymų
35,99 g.
Riebalų
37,56 g.
Anglaivandenių

Avienos troškinys

Receptas pritaikytas naudojant "Druska ir Pipirai" žurnalo receptą.

Features:
    Cuisine:

    Nepagailėjus laiko troškinimui - rezultatas puikus.

    • 2 val.
    • Serves 4
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Avienos mėsa yra tikrai specifinė, bent mano standartais. Galima pastebėti, kad dažniausiai gaminu vištieną, kartais jautieną, ir itin retai kiaulieną, avieną ir kitokią mėsą. Labiausiai man patiko, kad troškinys yra gana lengvai paruošiamas, o dosniai skyrus laiko troškinimui – rezultatas puikus.

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

     

    Steps

    1
    Done

    Daržoves nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

    2
    Done

    Susmulkinkite avieną nedideliais kubeliais ir pabarstykite žiupsneliu druskos. Įpylę šaukštą alyvuogių aliejaus, apkepkite avieną, kol išsiskyręs skystis išgaruos (~8 minutes).

    3
    Done

    Supilkite vyną. Suberkite smulkintas daržoves: svogūnus, morkas, salierą, pomidorus, česnaką, įdėkite rozmarinus ir čiobrelį. Pakaitinkite 5 minutes.

    4
    Done

    Įpilkite virinto vandens, kad apsemtų produktus troškintuve, uždenkite ir troškinkite 30 minučių. Kartas nuo karto pamaišykite.

    5
    Done

    Nudenkite dangtį ir troškinkite dar 30 minučių. Kartas nuo karto pamaišykite.

    6
    Done

    Suberkite avinžirnius ir pupeles, gerai išmaišykite ir dar troškinkite uždengtą troškinį apie 30 minučių.

    7
    Done

    Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, patepkite alyvuogių aliejumis, pabarstykite druska ir citriniais pipirais, bei apibrastykite parmezano sūriu.

    8
    Done

    Riekales sudėkite ant kepimo popieriaus ir pakepkite orkaitėje apie 8 minutes kol išsilydys sūris ir šiek tiek apskrus.

    9
    Done

    Patiekite papuošė ridikėlių daigais. Skanaus!

    previous
    Čeburekai
    next
    Prancūziškas vištienos troškinys
    previous
    Čeburekai
    next
    Prancūziškas vištienos troškinys
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here