Ingredients
-
600 g. avienos kumpio
-
1 v.š. alyvuogių aliejaus
-
200 ml. nealkoholinio raudonojo vyno
-
240 g. konservuotų avinžirnių
-
240 g. konservuotų juodųjų pupelių
-
1 svogūno
-
130 g. morkų
-
25 g. saliero šaknies
-
230 g. pomidorų
-
5 česnako skiltelių
-
2 šakelės šviežių rozmarinų
-
2 a.š. džiovintų čiobrelių
-
50 g. parmezano sūrio
-
110 g. prancūziško batono
-
2 a.š. druskos
-
1 a.š. citrininių pipirų
Directions
Avienos mėsa yra tikrai specifinė, bent mano standartais. Galima pastebėti, kad dažniausiai gaminu vištieną, kartais jautieną, ir itin retai kiaulieną, avieną ir kitokią mėsą. Labiausiai man patiko, kad troškinys yra gana lengvai paruošiamas, o dosniai skyrus laiko troškinimui – rezultatas puikus.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
Nudenkite dangtį ir troškinkite dar 30 minučių. Kartas nuo karto pamaišykite. |
6
Done
|
|
7
Done
|
Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, patepkite alyvuogių aliejumis, pabarstykite druska ir citriniais pipirais, bei apibrastykite parmezano sūriu. |
8
Done
|
Riekales sudėkite ant kepimo popieriaus ir pakepkite orkaitėje apie 8 minutes kol išsilydys sūris ir šiek tiek apskrus. |
9
Done
|