0 0
Apelsininės vištos kulšelės

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg. Vištos kulšelių
0,5 a.š. citrininių pipirų
1 a. š. druskos
2 v. š. alyvuogių aliejaus
0,5 a.š. džiovintų čiobrelių
1 v.š. rudojo cukraus
30 g. sojų padažo
0,5 apelsino sulčių

Nutritional information

556
Calories
28,1 g.
Total Fat
6,7 g.
Saturated fat
235 mg.
Cholesterol
1233 mg.
Sodium
4,2 g.
Carbohydrates
3,2 g.
Sugar
0,2 g.
Dietary fiber
68,2 g.
Protein

Apelsininės vištos kulšelės

Receptas įkvėptas "50 vištienos atspalvių" receptų knygos. Puikiai tinka KETO mitybai

Features:

    Apelsininė ir švelni....

    • 65
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Vištienos variacijų yra didžiausia galybė, todėl neverta savęs limituoti. Jei kameroje nerimta višta – imam ją ir įjungę fantaziją džiaugiamės skania vakariene.

    Steps

    1
    Done

    Vištą nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

    2
    Done

    Sumaišykite vištieną su prieskoniais ir aliejumi, sojos padažu bei apelsino sultimis.

    3
    Done

    Palikite pasimaruonuoti mažiausiai 30 minučių kambario temperatūroje, arba per naktį šaldytuve.

    4
    Done

    Kepkite 55 minutes 200 C orkaitėje.
    Patiekite su jūsų mėgstamu garnyru.

    previous
    Nuodėmingai skanūs vištų sparneliai su pomidorų gabaliukais
    next
    Kepti ryžiai su saulėje džiovintais pomidorais
    previous
    Nuodėmingai skanūs vištų sparneliai su pomidorų gabaliukais
    next
    Kepti ryžiai su saulėje džiovintais pomidorais