Ingredients
-
1 kg. Vištos kulšelių
-
0,5 a.š. citrininių pipirų
-
1 a. š. druskos
-
2 v. š. alyvuogių aliejaus
-
0,5 a.š. džiovintų čiobrelių
-
1 v.š. rudojo cukraus
-
30 g. sojų padažo
-
0,5 apelsino sulčių
Directions
Vištienos variacijų yra didžiausia galybė, todėl neverta savęs limituoti. Jei kameroje nerimta višta – imam ją ir įjungę fantaziją džiaugiamės skania vakariene.
Steps
1
Done
|
Vištą nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. |
2
Done
|
|
3
Done
|
Palikite pasimaruonuoti mažiausiai 30 minučių kambario temperatūroje, arba per naktį šaldytuve. |
4
Done
|
Kepkite 55 minutes 200 C orkaitėje. |