0 0
Višta a la cordon bleu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g. vištienos filė
330 g. maasdam sūrio
330 g. panevėžio filė
100 g. kvietinių miltų
1 kiaušinio
150 g. džiūvėsėlių
0,5 a.š. druskos
0,25 a.š. pipirų

Nutritional information

492
Kalorijų
19 g.
Riebalai
30,8 g.
Anglaivandenių
45,1 g.
Baltymų

Višta a la cordon bleu

Įkvėpta repectų internete "Chicken Cordon Bleu"

Features:
    Cuisine:

    Įdėjus šiek tiek pastangų gausite įpatingai skanią vištieną.

    • 200
    • Serves 6
    • Hard

    Ingredients

    Directions

    Share

    Vištytė yra lengvai gaminamas maistas, tik krūtinėlę jos gana sunku (mano standartais) pagaminti ne sausą… Įkvėpta kelių receptų video Pinterest, paeksperimentavau ir gavau puikų “vyniotinį”. Nors pasiruošimo daug, laukimo irgi nemažai – skonio – jūros! Verta visų pastangų

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

     

    Steps

    1
    Done

    Apvyniokite vištienos filė gabaliukus (kiekvieną atskirai) dvigubu maistinės plėvelės sluoksniu ir kočėlu pamuškite vištienos filė gabaliukus iki 1 cm storio.

    2
    Done

    Pagardinkite vištienos gabaliukus druska ir pipirais.

    3
    Done

    Sluoksniuojame vištieną: ant vištienos gabaliuko dedame sūrį, panevėžio filė, vėl sūrį ir vėl panevėžio filė. Naudodami tą pačią maistinę plėvelę susukame vištieną su sūriu ir kiauliena į apvalią "dešrelę".

    4
    Done

    Palikite vištienos ritinėlius šaldytuve mažiausiai valandai. Kuo ilgiau paliksite šaldytuve šitaip suvyniotas "dešreles", tuo lengviau bus vėliau jas kepti.

    5
    Done

    Pasiruoškite miltus vienoje lėkštėje, išplaktą kiaušinį kitoje, ir džiūvėsėlius trečioje. Išimkite vištieną iš šaldytuvo, pavoliokite pirmiausia miltuose, tuomet kiaušinyje, ir tuomet džiūvėsėliuose. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje 8 minute iš kiekvienos pusės. Patiekite su mėgstamu garnyru ir sūrio padažu.
    Skanaus!

    previous
    Mėsos apkepas su cukinijomis
    next
    Čeburekai
    previous
    Mėsos apkepas su cukinijomis
    next
    Čeburekai
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here