0 0
Varškės tortas su braškių uogiene

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

437
Kalorijos
27,2 g.
Riebalai
14,5 g.
Sotieji riebalai
67 mg.
Cholesterolis
689 mg.
Natris
34,6 g.
Angliavand.
7,2 g.
Cukrus
12,4 g.
Baltymai

Varškės tortas su braškių uogiene

Receptas kurtas remiantis 233receptu iš knygos " Desertai 365 receptai" (Varškės pyragas su aviečių uogiene)

Cuisine:

Gaivus ir gražus - vertas kiekvienos kalorijos :)

  • Serves 12
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Nors kurį laiką vengiau saldžių desertų ir juos sau leidau tik ypatingomis progomis, gaminti desertus man labai… labai patinka. Reikia tik surasti valgytojų, kad nevirsčiau drambliuku 🙂

Laikantis ketoninės mitybos – gabalėlis torto nėra pats didžiausias nusikaltimas.. Jis turi tik 34,6 g. angliavandenių… tačiau kitus dienos aptiekalus – rinkitės griežtai ketoninei mitybai tinkančius 😉

Steps

1
Done

Gaminame torto pagrindą:
Susmulkinkite sausainius maisto kombainu ir sumaišykite su tirpintu sviestu.

2
Done

Sausainių masę įdėkite į 26 cm skersmens išardomą formą ir gerai suspauskite padarant nedidelius kraštelius.

3
Done

Dėkite 30-čiai minučių į šaldytuvą.

4
Done

Ruošiame kremą:
Želatiną užpilkite 3 šaukštasi šalto vandens ir palikti išbrinkti.

5
Done

Varškę dėkite į maisto kombainą, sudėkite tirštintą pieną, ir nustatykite maišymo funkciją.

6
Done

Kol varškė maišoma - atskirame inde išplakite grietinėlę su cukrumi iki kreminės konsistencijos.

7
Done

Grietinėlę sudėti į maišomą varškės masę ir maišyti dar apie 2 minutes.

8
Done

Varškės masę išskirti į 2 skirtingus indus tolesniam maišymui.

9
Done

Išbrinkintą želatiną pašildyti, kad ištirptų ir atvėsinti.

10
Done

Vieną pusę varškės masės sumaišyti su braškių uoginę. Maišymui naudokite šluotelę - taip masė taps vientisesnė.

11
Done

Į kitą varškės masę įpilkite migdolų pieną, kad masė taptų šiek tiek skystesnė. Maišymui taip pat naudokite šluotelę.

12
Done

Pusę želatinos supilti į vieną varškės masę, gerai išmaišyti šluotele. Kitą pusę į kitą varškės masę ir gerai išmaišykite.

13
Done

Suformuojame tortą:
Ant sustingusio sausainių sluoksnio viduryje dėkite pusę varškės kremo be uogienės. Mentele masę tolygiai paskirstykite per visą plotą.
Tuomet dėkite pusė varškės kremo su uogiene ir vėl mentele paskirstykite per visą plotą.
Galiausiai dėkite likusį varškės kremą be uogienės, o viršutinis sluoksnis bus rausvas - su uogiene.

14
Done

Dėkite tortą į šaldytuvą mažiausiai trims valandoms. Išėmus, atsargiai nuimkite formos šonus, papuoškite šokolado drožlėmis ir su dideliu pasididžiavimu patiekite savo svečiams.

previous
Kaprizingas pusryčių omletas
next
Traškūs vištienos sparneliai
previous
Kaprizingas pusryčių omletas
next
Traškūs vištienos sparneliai
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here