Tobuli Barbeque Kiaulienos Šonkauliukai
Receptą radau ir pritaikiau sau: http://geravirtuve.blogspot.com/2012/02/amerikietiski-kiaulienos-sonkauliukai.html

0 0
Tobuli Barbeque Kiaulienos Šonkauliukai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Šonkaulių paruošimui
1600 g. kiaulienos šonkaulių Geriausiai tiks riebesni šonkauliai. Porcijai skaičiuoju apie 400 g.
1 a.š. druskos
5 pipirų žirneliais
1 svogūno
2 morkų
2 česnako skiltelių
Kreolietiški prieskoniai
1 a.š. džiovintų svogūnų
1 a.š. česnakų granulių
1 a. š. raudonėlio
1 a.š. baziliko
0.5 a.š. džiovintų čiobrelių
1 a.š. pipirų
0.5 a.š. kajeno pipirų
2.5 a.š. maltos paprikos
1.5 a.š. druskos
Barbekiu padažas
375 ml. obuolių acto
250 ml. pomidorų padažo naudokite be priedų, turtingą skonių pomidorų padažą.
150 g. rudojo cukraus gamindami padažą ragaukite daug kartų, jei reikia - cukraus dėkite daugiau
60 ml. vorčesterio padažo
15 g. sviesto 1 v.š.
1 a.š. kreolietiškų prieskonių

Nutritional information

148
Kalorijų
16 g.
Baltymų
4,44 g.
Riebalų
9,77 g.
Angliavandenių
Cuisine:

    Apsilaižysite piršus!

    • 90 + marinavimo laikas
    • Serves 4
    • Medium

    Ingredients

    • Šonkaulių paruošimui

    • Kreolietiški prieskoniai

    • Barbekiu padažas

    Directions

    Share

    Tobulų šonkauliukų galime ieškoti geriausiuose miesto restoranuose, arba galima juos pasigaminti namuose. Nors užtrunka nemažai, meilės įdėjus daug, parinkus teisingus prieskonius – šie šonkauliukai gaunasi tobuli. Tiesą sakant daržovės, kurias papjaustau kaip garnyrą, dažniausiai lieka mažai paliestos… 🙂

    Skanaus!

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

    Steps

    1
    Done

    Apvirkite šonkauliukus

    Dideliame puode sudėkite šoknkauliukus su likusiais ingredientais (druska, pipirais, svogūnais, morkomis ir česnakais), sklidinai užpilkite vandeniu ir apvirkite ~45 minutes, kol mėsa ant šonkauliukų suminkštės, bet dar nekris nuo kaulų. Likusį sultinį po šonkaulių virimo, galima ir būtina panaudoti labai skaniai sriubai ;)

    2
    Done

    Pasiruoškite Kreolietiškus prieskonius

    Jei šonkaulius gaminate pirmą kartą - pasiruoškite kreolietiškus prieskonius. Gerai sumaišykite visus prieskonius į vieną mišinį. Šio kiekio užteks ne vienai šonkauliukų partijai, o jie taip pat tiks ir kietiems mėsos patiekalams.

    3
    Done

    Pasiruoškite barbekiu padažą

    Visus padažo ingredientus sumaišykite puode ir kaitinkite ant nedidelės ugnies iki visi skoniai susidraugaus. Šiame žingsnyje itin svarbu daug ragauti, pamaišom, viskas susidraugauja, paragaujam, jei jeičiam, kad norisi daugiau saldumo - beriam šaukštelį kitą rudojo cukraus. Jei jaučiame, kad norisi rūgštelės - dar šlakelį acto. Ir taip, kol skonis jums jau TOBULAS.

    4
    Done

    Užmarinuokite šonkaulius

    Išvirusius šonkaulius patieskite gilesnėje skardoje ir dosniai apipilkite barbekiu padažu. Skardą uždenkite folija ir laikykite šaldytuve per naktį.

    5
    Done

    Kepkite šonkaulius

    Nuo šonkaulių nubraukite barbekiu padažą ir juos patupdykite į groteles. Likusį barbekiu padažą susipilkite į nedidelį indelį ir turėkite pasiruošę konditerinį teptuką. Šonkaulius kepkite kepsninėje kas 5 - 10 minučių apverskite ir patepkite barbekiu padažu. Kepkite kol šonkauliai gražiai apskurs. Nepamirškite, kad šonkauliai jau išvirti, todėl nerizikuojate jų neiškepti iki galo. O kiek norisi juos paskrudinti - čia jau jūsų skonio reikalas ;)

    Prie šonkaulių visuomet puikiai tinka kepsninėje kepti kukurūzai, paprikos, pomidoriukai su šakelėmis, cukinijos.

    Skanaus!

    previous
    Pistacijų macarons’ai su kreminio sūrio įdaru
    next
    Šokoladiniai keksiukai su nutellos kremu
    previous
    Pistacijų macarons’ai su kreminio sūrio įdaru
    next
    Šokoladiniai keksiukai su nutellos kremu
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here