Ingredients
-
80 g. sviesto
-
150 g. kvietinių miltų
-
1 kiaušinio trynio
-
2 v.š. cukraus
-
žiupsnelio druskos
-
2 v. š. vandens
-
240 ml. saldinto sutirštinto pieno
-
90 g. rudojo cukraus
-
60 g. sviesto
-
žiupsnelio druskos
-
225 g. tamsaus šokolado
-
120 ml. 36% riebumo grietinėlės
-
50 g. trupintų migdolų
-
10 g. žemuogių
Directions
Tartaletės parduotuvėse visuomet atrodo taip gaiviai ir skaniai. Ši tartaletė yra šiek tiek saldesnė ir sunkesnė nei įprasta – tačiau vis dėlto, skani, nors pirštus apsilaižyk. Greičiausiai savo arbatoje cukraus nenorėsite – bet tartalete pasimėgausite tarsi dangišku saldžiu gabalėliu.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
Sudėkite trinį, suberkite cukrų, druską, ir vandenį. |
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
|
6
Done
|
Atvesinkite tartaletės pagrindą. |
7
Done
|
Paruoškite karamelę. Sudėkite į vidutinio dydžio puodą kondensuotą pieną, rudąjį cukrų ir sviestą ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. |
8
Done
|
Lengvai maišykite, kol visi ingredientai gerai susimaišys, virkite 3-5 minutes kol karamelė sutirštės ir cukrus visiškai ištirps. Įberkite žiupsnelį druskos. Nukaiskite ir leiskite karamelei atvėsti. |
9
Done
|
|
10
Done
|
Paruoškite šokoladą. Supilkite riebią grietinėlę į dubenį ir užkaiskite. Sulaužykite ir sudėkite šokolado gabaliukus į grietinėlę. Kaitinkite maišydami, kol gausis vientisa šokoladinė masė. Leiskite atvėsti. |
11
Done
|
Supilkite šokolado ir gritienėlės mišinį ant karamelės. Kraštus apibarstykite riešutų gabaliukais ir papuoškite žemuogėmis. Šaldykite šaldytuve per naktį prieš patiekdami. |