• Home
  • Desertai
  • Sūrio pyragas su trintais juodaisiais serbentais

Sūrio pyragas su trintais juodaisiais serbentais
Receptas kurtas remiantis 196 receptu iš knygos " Desertai 365 receptai" (Sūrio pyragas su mėlynių padažu)

0 0
Sūrio pyragas su trintais juodaisiais serbentais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 g. selga šokolado skonio sausainių Pagrindui
100 g. cukraus Pagrindui
75 g. sviesto Pagrindui
500 g. maskarponės sūrio Įdarui
500 g. rikotos sūrio Įdarui
4 kiaušinių Įdarui
2 kiaušinių trynių Įdarui
175 g. cukraus Įdarui
2 šaukštai kvietinių miltų Įdarui
2 Šaukštai bulvių krakmolo Įdarui
60 ml 30 % riebumo grietinėlės Įdarui
500 g. trintų juodųjų serbentų Pertepimui
3 šaukštai kakavos Papuošimui

Nutritional information

499
Kalorijų
22.5 g.
Riebalų
12.6
Sočiųjų riebalų
152 mg
Cholesterolio
634 mg
Natrio
63.9 g.
Angliavandenių
46.7 g.
Cukraus
13.8 g.
Baltymų

Uošvio hobis - sodas ir jo gėrybės :) Tomis gėrybėmis - mėgaujamės ištisus metus!

  • 140
  • Serves 12
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Nuo pat mažų dienų man pavyko įsitikinti, kad kuo mažiau laiko turi, tuo daugiau gali padaryti. O dabar, belaukdama pirmojo vaikelio ir turėdama visą laiką sau ir savo vyrui… galiu daryti tai, ko širdis geidžia ir kas sužadina vaizduotę, atneša šypseną be jokių didelių priežasčių. Tiesiog “nes taip noriu”.

Steps

1
Done

Sumaišykite sausainių trupinius su cukrumi ir kambario temperatūros sviestu.

2
Done

Masę sudėkite į 23 cm skersmens kepimo formą ir prispauskite rankomis.

3
Done

Lygiu sluoksniu šaukštu paskirstykite juoduosius serbentus ant sausainių masės.

4
Done

Elektriniu trintuvu išplakite sūrius su kiaušiniais ir tryniais.

5
Done

Pridėkite cukrų, miltus, krakmolą, grietinėlę ir gerai išmaišyti iki vientisos masės.

6
Done

Įdarą supilkite ant sausainių pagrindo.

7
Done

Kepkite 200 C temperatūroje 10 minučių, tuomet sumažinti temperatūrą iki 150 C ir kepkite dar 70 minučių.

8
Done

Atvėsinkite pyragą praviroje orkaitėje. Kai atvės iki kambario temperatūros, toliau vėsinkite šaldytuve bent 3 valandas, o geriausiai - per naktį.

9
Done

Pyrago paviršių pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.

Skanaus!

previous
Trupininis pyragas su avietėmis ir juodaisiais serbentais
next
Sūrio lazdelės
previous
Trupininis pyragas su avietėmis ir juodaisiais serbentais
next
Sūrio lazdelės

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here