Ingredients
-
250 g. selga šokolado skonio sausainiųPagrindui
-
100 g. cukrausPagrindui
-
75 g. sviestoPagrindui
-
500 g. maskarponės sūrioĮdarui
-
500 g. rikotos sūrioĮdarui
-
4 kiaušiniųĮdarui
-
2 kiaušinių tryniųĮdarui
-
175 g. cukrausĮdarui
-
2 šaukštai kvietinių miltųĮdarui
-
2 Šaukštai bulvių krakmoloĮdarui
-
60 ml 30 % riebumo grietinėlėsĮdarui
-
500 g. trintų juodųjų serbentųPertepimui
-
3 šaukštai kakavosPapuošimui
Directions
Nuo pat mažų dienų man pavyko įsitikinti, kad kuo mažiau laiko turi, tuo daugiau gali padaryti. O dabar, belaukdama pirmojo vaikelio ir turėdama visą laiką sau ir savo vyrui… galiu daryti tai, ko širdis geidžia ir kas sužadina vaizduotę, atneša šypseną be jokių didelių priežasčių. Tiesiog “nes taip noriu”.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
|
6
Done
|
|
7
Done
|
Kepkite 200 C temperatūroje 10 minučių, tuomet sumažinti temperatūrą iki 150 C ir kepkite dar 70 minučių. |
8
Done
|
Atvėsinkite pyragą praviroje orkaitėje. Kai atvės iki kambario temperatūros, toliau vėsinkite šaldytuve bent 3 valandas, o geriausiai - per naktį. |
9
Done
|
Pyrago paviršių pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite. Skanaus! |