Ingredients
-
Pagrindui
-
360 g. selga klasikinių sausainių
-
170 g. sviesto
-
Kremui
-
400 g. philadelphia sūrio
-
110 g. cukraus
-
200 ml. 36 % grietinėlės
-
1 v.š. bulvių krakmolo
-
1 kiaušinis
Directions
Pats geriausias sūrio pyragas – tas kurį kažkur rado sesė, pasidalino su mano drauge, kuri dar pridėjo savo interpretaciją ir dabar (vėl) iškepiau, nes paprašė vyras 🙂
Geriausia formą naudoti 24 cm skersmens. Kitu atveju, labai jau kūdas gali gautis pyragas.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Paruoškite pyrago pagrindąSausainius maisto smulkintuvu susmulkinkite iki labai smulkių trupinių. |
2
Done
|
Į sausainių trupinių masę supilkite išlydytą sviestą, viską gerai išmaišykite. |
3
Done
|
Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi. Į kepimo formą suberkite sausainių ir sviesto masę, gerai suspauskite. |
4
Done
|
Kepkite 10 minučių 200 laipsnių orkaitėje. |
5
Done
|
Paruoškite sūrio kremąGrietinėlę gerai išplakite su cukrumi. |
6
Done
|
Pamažu sudėkite kreminį sūrį philadelphia. |
7
Done
|
Suberkite bulvių krakmolą, įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite iki vientisos masės. |
8
Done
|
Iškepkite pyragąSausainių pagrindą ištraukite iš orkaitės, supilkite sūrio kremą, uždenkite folija ir kepkite 45 minutes, 200 laipsnių temperatūroje. |
9
Done
|
Nuimkite foliją ir pyragą dar kepkite 15 minučių. |
10
Done
|
Pyragą visiškai atvėsinkite, tuomet laikykite šaldytuve bent 3 valandas, geriausiai per naktį, prieš patiekdami. Skanaus! |