Sūrio pyragas

0 0
Sūrio pyragas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Pagrindui
360 g. selga klasikinių sausainių
170 g. sviesto
Kremui
400 g. philadelphia sūrio
110 g. cukraus
200 ml. 36 % grietinėlės
1 v.š. bulvių krakmolo
1 kiaušinis

Nutritional information

394
Kalorijų
8.04
Baltymų
27.96
Riebalų
28.53 g.
Anglaivandenių

Nors pirštus apsilaižyk...

  • 45
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

  • Pagrindui

  • Kremui

Directions

Share

Pats geriausias sūrio pyragas – tas kurį kažkur rado sesė, pasidalino su mano drauge, kuri dar pridėjo savo interpretaciją ir dabar (vėl) iškepiau, nes paprašė vyras 🙂

Geriausia formą naudoti 24 cm skersmens. Kitu atveju, labai jau kūdas gali gautis pyragas.

 

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

Steps

1
Done

Paruoškite pyrago pagrindą

Sausainius maisto smulkintuvu susmulkinkite iki labai smulkių trupinių.

2
Done

Į sausainių trupinių masę supilkite išlydytą sviestą, viską gerai išmaišykite.

3
Done

Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi. Į kepimo formą suberkite sausainių ir sviesto masę, gerai suspauskite.

4
Done

Kepkite 10 minučių 200 laipsnių orkaitėje.

5
Done

Paruoškite sūrio kremą

Grietinėlę gerai išplakite su cukrumi.

6
Done

Pamažu sudėkite kreminį sūrį philadelphia.

7
Done

Suberkite bulvių krakmolą, įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite iki vientisos masės.

8
Done

Iškepkite pyragą

Sausainių pagrindą ištraukite iš orkaitės, supilkite sūrio kremą, uždenkite folija ir kepkite 45 minutes, 200 laipsnių temperatūroje.

9
Done

Nuimkite foliją ir pyragą dar kepkite 15 minučių.

10
Done

Pyragą visiškai atvėsinkite, tuomet laikykite šaldytuve bent 3 valandas, geriausiai per naktį, prieš patiekdami.

Skanaus!

previous
Pyragėliai ant pagaliuko (cake pop)
next
Rabarbarų pyragas su jogurtu ir migdolais
previous
Pyragėliai ant pagaliuko (cake pop)
next
Rabarbarų pyragas su jogurtu ir migdolais