Ingredients
-
200 g. kvietinių miltų
-
320 g. cukraus
-
75 g. nesaldintos kakavos miltelių
-
1 a.š. kepimo sodos
-
1 a.š. kepimo miltelių
-
0.5 a.š. druskos
-
2 kiaušinių
-
180 ml pasukų1,5 cups
-
180 ml šilto vandens1,5 cups
-
60 ml. daržovių aliejaus0,5 cups
-
1 a.š. vanilės ekstrakto
Directions
Šis biskvitas yra puikiai tinkantis šokoladiniams tortams. Jis yra drėgnas ir sodrus, tačiau reikia naudoti kokybišką ir tamsią kakavą. Man geriausiai tarnauja Beatos virtuvės kepinių ir desertų kakava.
Kepdama biskvitus naudojau kvadratinę 31 x 38 cm skardą, vėliau atvėsinus biskvitą išpjoviau norimos formos biskvito sluoksnius. Geriausia biskvitą kepti iš vakaro ir leisti pailsėti per naktį, kad rytą būtų paruoštas torto sluoksniavimui.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Kepimo skardą išpurkškite aliejumi ir įtieskite kepimo popieriaus. |
2
Done
|
Į didelį indą persijokite miltus, kakavą, kepimo sodą, kepimo miltelius. Tuomet suberkite cukrų bei druską. Viską gerai išmaišykite. |
3
Done
|
Į sausų produktų mišinį įmaišykite kiaušinius, pasukas, šiltą vandenį, aliejų ir vanilę. Sumaišykite iki vientisos masės. |
4
Done
|
Tešlą pilkite į kepimo skardą ir kepkite 30 - 35 minutes. Ar biskvitas gerai iškepęs tikrinte mediniu dantų krapštuku, jei įsmeigus į vidurį ir ištraukus ant jo nelieka prilipusios tešlos - biskvitas paruoštas. |
5
Done
|
Biskvitą visiškai atvėsinkite prieš pjaudami ir naudodami tortui. Voila! |