Ingredients
-
3 kiaušinių
-
120 g. cukraus
-
120 g. kambario temperatūros sviesto
-
120 g. kvietinių miltų
-
2 a.š. kepimo miltelių
-
0,25 a.š. druskos
-
250 g. glazūros (candy melts)
-
30 g. torto pabarstukų
Directions
Daugiau nebereikės mėginti atpjauti LABAI plono pyrago gabaliuko, nes su pyragėliais ant pagaliuko VISOS porcijos mažos 🙂
Cake popsus galima daryti keletu būdų – šis yra mažiau kaloringas, nes biskvito nereikia maišyti su kremu, kad suliptų. Kepant cake popsą svarbu nepagailėti kepimo miltelių, nes tešla turi gerai iškilti, kad pyragėliai būtų pilnai apvalūs. Kepimui naudojau būtent cake popsams skirtą silikoninę formelę.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Minkštą sviestą iki purumo išplakite su cukrumi. |
2
Done
|
Po vieną, kaskart gerai perplakant įmuškite kiaušinius. |
3
Done
|
Persijokite miltus, kepimo miltelius ir druską. Šį mišinį po šaukštą berkite į plakamą tešlą. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Jeigu per tiršta, įpilkite šaukštą ar du pieno ir perplakite. |
4
Done
|
Tešla užpildykite vienos silikoninės kepimo formos pusės dubenėlius (atkreipkite dėmesį, kad jie būtų be skylučių!), tuomet uždėkite antrą kepimo formos pusę. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, 20 min. |
5
Done
|
Pasiruoškite truputį glazūros. Į glazūrą merkite pagaliuką, jį įsmeikite į popsą iki popsiuko vidurio. Popsus su pagaliukais statykite į šaldytuvą valandai. |
6
Done
|
Pasiruoškite visą glazūrą. Į ją merkite popsus, palaukite 5-10 sekundžių, kad glazūra apstingtų ir apibarstykite pasirinktais pabarstukais. Leiskite popsams sutvirtėti šaldytuve. Glazūruotus popsus sustatykite į stiklinę arba įsmeikite į putplastį ir vėl statykite į šaldytuvą. Laikykite iki kol sutvirtės - valandą ar ilgiau. Skanaus! |