Pusryčių salotos su lašiša ir kiaušiniais
Receptą radau ir pritaikiau sau Renatos Ničajienės knygoje "Gero maisto dienoraštis; Pavasaris; Geros savijautos receptai kiekvienai dienai"

0 0
Pusryčių salotos su lašiša ir kiaušiniais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 g. šviežių mažųjų špinatų
100 g. ridikėlių
10 g. svogūno laiškų
100 g. silpnai rūkytos atlantinės lašišos filė
4 kiaušinių
Padažui
1 v.š. citrinos sulčių
2 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 a.š. dijon garstyčių
1 a.š. medaus
0,5 a.š. druskos
0,25 a.š. pipirų

Nutritional information

150
Kalorijų
9,19 g.
Baltymų
11,15 g.
Riebalų
3,16 g.
Angliavandenių
Features:
    Cuisine:

    Man dar niekas nėra viręs taip kiaušinių...

    • 15
    • Serves 2
    • Easy

    Ingredients

    • Padažui

    Directions

    Share

    “Ką norėtum pusrytukams” – dažnai klausiame vienas kito savaitgalio rytais. Šis klausimas yra gana sunkus, nes yra nusistovėję maistai, kuriuos gaminame, o kažko naujo ne visada ir sugalvojame… Taigi apie šiandienos pusryčius apgalvojau vakar vakare 🙂 Lengvi, skanūs, sveiki ir paprasti, bet svarbiausia – kitokie pusryčiai.

    Skanaus !

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

    Steps

    1
    Done

    Nuplaukite ir nusausinkite špinatų lapus - per pusę padalinkite į dvi lėkštes.

    2
    Done

    Nuplaukite ridikėlius, supjaustykite griežinėliais per pusę padalinkite į dvi lėkštes.

    3
    Done

    Svogūnų laiškus supjaustykite griežinėliais ir per pusę padalinkite į dvi lėkštes.

    4
    Done

    Lašišos gabalėlius išdėliokite aplink kiekvienos lėkštės kraštus, vidurį palikdami kiaušiniams.

    5
    Done

    Iš visų padažo sudedamųjų dalių suplakite padažą ir apipilkite paruoštas salotas.

    6
    Done

    Išvirkite kiaušinius: Puode užvirinkite vandenį su šaukštu acto ir šaukšteliu druskos. Kiaušinius įmuškite į atskirus indelius ir atsargiai, po vieną juos įleiskite į vos burbuliuojantį vandenį. Kiaušinius virkite ant silpnos ugnies kelias minutes, kol baltymai sutvirtės, o tryniai išliks dar skysti.

    7
    Done

    Kiaušinius dėkite į salotų vidurį ir iškart patiekite.
    Skanaus!

    previous
    Šokolado glajus (ganašas)
    next
    Avokadų majonezas
    previous
    Šokolado glajus (ganašas)
    next
    Avokadų majonezas
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here