Ingredients
-
2 vnt. tortilijos (vidutinio dydžio)kukurūzų tortilijos netiks, jos linkusios plyšti.
-
4 vnt. lydyto pjaustyto sūrioLydytas pjaustytas sūris CHEDDAR HOCHLAND, 20%
-
4 riekelės lengvai rūkytos kalakuto krūtinėlėsMažai rūkytos kalakutų krūtinėlės filė MORLINY
-
4 kiaušinių
-
0,25 a.š. druskos
-
0,25 a.š. pipirų
Directions
Kiaušiniai savaitgalio pusryčiams – man pats natūraliausias maistas. Kartais norisi tų pačių kiaušinių, bet … kitaip. Štai ir radau mintį pinterest’o platybėse kaip kitaip paruošti kiaušinius. Kepimas užtrunka ilgiau, bet laukti verta.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Naudodami puodelį kaip šabloną, iš tortilijų išpjaukite mažesnius skrituliukus. Juos dėkite į keksiukų kepimo formeles šiek tiek sulenkdami. |
2
Done
|
Ant tortilijų klokite po riekelę sūrio. |
3
Done
|
Ant sūrio dėkite plonai atpjautos kalakuto krūtinėlės. |
4
Done
|
Galiausiai ant kalakuto krūtinėlės atsargiai įmuškite po kiaušinį. Pabarstykite druska ir pipirais. |
5
Done
|
Kepkite 25 - 30 minučių, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Norint, kad kiaušinio tryniai nebūtų skysti - kepkite ilgiau (30 - 35 minutes). Skanaus! |