• Home
  • Desertai
  • Pistacijų macarons’ai su kreminio sūrio įdaru

Pistacijų macarons’ai su kreminio sūrio įdaru
Receptą radau: https://www.piesandtacos.com/pistachio-macarons/

0 0
Pistacijų macarons’ai su kreminio sūrio įdaru

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Macarons'ų sausainėliams
100 g. kiaušinių baltymų
100 g. cukraus
72 g. migdolų miltų
28 g. pistacijų miltų Sumalkite pistacijų branduolius maisto smulkintuvu ir persijokite
90 g. cukraus pudros
0,5 a.š. žalių maistinių dažų
Kremui
56 g. kreminio sūrio
28 g. kambario temperatūros sviesto
125 g. cukraus pudros
28 g. pistacijų miltų
0,5 a.š. vanilės ekstrakto

Nutritional information

399
Kalorijų
6,93 g.
Baltymų
18,1 g.
Riebalų
55,49 g.
Angliavandenių
Cuisine:

Gal kam pistacijų macarons'ų?

  • Serves 24
  • Hard

Ingredients

  • Macarons'ų sausainėliams

  • Kremui

Directions

Share

Nepatvirtintais ir ne statistiniais duomenimis, man atrodo, kad pistacijų macaronsai yra vieni mėgstamiausių mano aplinkoje. Vieną receptą jau išbandžiau anksčiau, dabar bandau kitą. Įdarai ar kremai su kreminiu sūriu man tikrai skanūs. Vistik, reikia paminėti, kad šis įdaras yra saldus – todėl patiks ne kiekvienam.

Skanaus!

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

Steps

1
Done

PASIRUOŠKITE MACARONS'Ų GAMINIMUI

Stiklinius arba metalinius dubenis, kuriuos naudosite gaminimui (migdolų miltams ir cukraus pudrai maišyti, morengui plakti) išvalykite naudodami balto vyno actą arba citrinų sultis.

2
Done

Patieskite silikoninį macarons'ų kilimėlį į kepimo skardą.

3
Done

Į konditerinį maišelį įdekite apvalų konditerinį antgalį ir dėkite jį į aukštą stiklinę ar žemą vazą. Paruoškite dar vieną konditerinį maišelį be antgalio kremui.

4
Done

Tiksliai pasverkite visus produktus prieš pradėdami gaminti macarons'us.

5
Done

GAMINKITE MACARONS'Ų SAUSAINIUS

Migdolų ir pistacijų miltus persijokite į dubenį. Į ta patį dubenį persijokite cukraus pudrą ir gerai sumaišykite šluotele, kad viskas susidraugautų.

6
Done

Į metalinį ar stiklinį dubenį suberkite cukrų. Statykite indą ant garų vonelės (svarbu, kad metalinio ar stiklinio indo dugnas nesiektų vandens, o vanduo virtų ant vidutinės kaitros). Supilkite kiaušinių baltymus ir šluotele maišykite tol, kol ištirps cukrus. Ar cukrus ištirpo galite patikrinti pirštais suimdami cukraus ir kiaušinių baltymų masę - turite nebejausti cukraus granulių.

7
Done

Morengą pradėkite plakti lėtai ir pamažu didinkite greitį (~kas minutę), kol galiausiai plaksite didžiausiu greičiu 1 - 2 minutes. Morengas turi formuotis stačias viršūnes iš jo ištraukus šluotelę. Geriausias būdas patikrinti ar morengo konsistencija tinkama - stebėti baltymus. Kai jie taps blizgūs ir pradėsite matyti šluotelės suformuotus dryžius - gali būti laikas sustoti.

8
Done

Į morengą suberkite persijotus migdolų bei pistacijų miltus ir cukraus pudrą, pilkite dažus. Pradėkite maišyti masę braukdami aplink indą ir tuomet per vidurį, kol pasieksite tinkamą konsistenciją. Ar konsistencija tinkama - tikrinu pakabindama macarosn'ų masės mentele ir formuodama skaičių 8 keletą kartų. Jei tešla nuo mentelės bėga tolygiai ir nenutrūkstant pavyksta padaryti 2 - 3 skaičius 8 - sustoju maišyti.

9
Done

Išspauskite macarons'ų tešlos ant silikoninio macarons'ų kilimėlio, iki pavyzdžio kraštelio palikdami 1-2 mm. Tiek tešla dar "nutekės" į šalis. Baigdami spausti tešlą ir keldami konditerinį maišelį lengvai apsukite ratuką gražiam užbaigimui.

10
Done

Padaužykite kepimo skardą į stalo viršų keletą kartų, kad į paviršių iškiltų visi oro burbuliukai. Iškilusius oro burbuliukus susprogdinkite mediniu dantų krapštuku.

11
Done

Skardą su macarons'ais palikite kambario temperatūroje 20 - 40 minučių, arba kol ant macarons'ų užsidės "plėvelė". Perbraukus pirštu per maracons'ų viršų - tešla turi nelipti.

12
Done

Įkaitinkite orkaitę iki 155 C. Kepkite 15 - 20 minučių - laikas skirsis skirtingose orkaitėse ir priklausys nuo oro drėgmės namuose, naudojamų maistinių dažų.
Kaip žinoti ar macarons'o sausainėlis jau iškepė? Išimkite skardą iš orkaitės, pirštu pabandykite pajudinti macarons'ą - jei jis dreba kaip "želė" - pakepkite dar minutę ar dvi. Jei sausainėlis tvirtas - jis jau iškepęs.
Prieš nuimant sausainėlius nuo kepimo kilimėlio juos visiškai atvėsinkite.

13
Done

PARUOŠKITE PISTACIJŲ KREMĄ

Kambario temperatūros sviestą gerai išplakite su kreminiu sūriu.
Berkite cukraus pudrą ir pistacijų miltus - labai lėtai viską sumaišykite, kol nebesimatys sausų ingredientų. Supilkite vanilės ekstraktą ir plakite kremą minutę, kol visi produktai susidraugaus.

14
Done

SURINKITE MACARONS'Ų SAUSAINĖLIUS

Ant vieno macarons'o sausainėlio išspauskite pistacijų kremo, uždėkite antrą macarons'o sausainėlį. Taip surinktus macarons'us palaikykite sandariame inde šaldytuve bent per naktį - tuomet jie bus skaniausi. Kolkas kiek dalinausi macaronsais - juos atiduotu ką tik surinktus, o už 10 minučių jau gaunu žinutę, kad labai skanūs :) Gal jūs daugiau kantrybės turite?
Šiuos macarons'us galima šaldyti 1 mėnesį! O laikomus šaldytuve suvalgykite per 5-7 dienas.
Skanaus!

previous
Mango ir aviečių macarons’ai
next
Tobuli Barbeque Kiaulienos Šonkauliukai
previous
Mango ir aviečių macarons’ai
next
Tobuli Barbeque Kiaulienos Šonkauliukai