Pistacijų keksiukai
Kai norisi kažko įdomaus

0 0
Pistacijų keksiukai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

508
Kalorijų
32.72 g.
Riebalų
6.86 g.
Baltymų
49.47 g.
Angliavandenių
Cuisine:
  • 60
  • Serves 12
  • Medium

Ingredients

  • KEKSIUKAMS

  • KREMUI

Directions

Share

Nedažnai kuriu naujus receptus, bet kadangi man liko pistacijų kremo – užsinorėjau ir pistacijų keksiukų… O kokius ingredientus dėsiu – sugalvojau prieš pat užmigdama. O gal jau sapnavau? Kad ir kaip ten būtų – keksiukų paruošimas reikalauja daugiau pastangų, tačiau jie labai… labai skanūs 🙂

 

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

 

Steps

1
Done

Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Išklokite formeles keksiukų "sijonėliais".

2
Done

Maisto smulkintuvu susmulkinkite pistacijų branduolius.

3
Done

Į didelį dubenį persijokite migdolų ir kvietinius miltus, smulkintas pistacijas, kepimo miltelius. Likusias didesnes migdolų ir pistacijų dalis atidėkite į šalį. Supilkite cukrų ir kelis kartus pamaišykite, kol indregientai susimaišys tarpusavyje.

4
Done

Mentele įmaišykite tirpintą sviestą į sausus produktus, kol tekstūra taps panaši į smėlį.

5
Done

Atskirame inde suplakite pieną, jogurtą, kiaušinius, aliejų ir vanilės ekstraktą.

6
Done

Gerai sumaišykite šlapius ir sausus ingredienus iki vientisos masės.

7
Done

Suberkite atidėtus į šoną migdolų ir pistacijų gabaliukus ir vėl viską gerai išmaišykite. Įlašinkite geltonų ir žalių maistinių dažų.

8
Done

Kepkite orkaitėje 35 minutes. Kepimo laikas gali kisti priklausomai nuo orkaitės, todėl atlikite "smeigtuko testą", kad įsitikintumėte, jog jūsų keksiukai jau iškepę (t.y. smeikite medinį smeigtuką į keksiuko vidurį ir kai jį ištraukus tešlos nebeprilimpa prie smeigtuko - keksiukai paruošti).

9
Done

Paruoškite kremą: kambario temperatūros sviestą didžiausiu mikserio greičiu plakite 8 minutes.

10
Done

Sumažinkite plakimo greitį iki vidutinio ir pamažu dėkite cukraus pudrą. Atlikdami šį veiksmą - neskubėkite, prieš dėdami naują šaukštą cukraus pudros, palaukite, kol ankstesnis visiškai įsimaišys į sviestą ir nebeliks sausų dalių.

11
Done

Į kremą dėkite pistacijų pastą ir maistinius dažus, kol jis taps vientisos masės.

12
Done

Padidinkite greitį iki didžiausio ir paplakite dar keletą minučių. Kremą sudėkite į konditerinį maišelį ir puoškite iki kambario temperatūros atvėsusius keksiukus.

13
Done

Keksiukus palaikykite šaldytuve, kad kremas visiškai sušaltų.
Skanaus!

previous
Pistacijų Macarons’ai
next
Keksiukai su šokoladu ir šilauogėmis
previous
Pistacijų Macarons’ai
next
Keksiukai su šokoladu ir šilauogėmis
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here