Pasta su bolonijos padažu ir burrata
Ilgai troškintas bolonijos padažas draugauja su burrata sūriu

1 0
Pasta su bolonijos padažu ir burrata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

171
Kalorijų
10,81 g.
Baltymų
10,2 g.
Riebalų
8,86 g.
Angliavandenių
Cuisine:

Oi, kaip noriu receptuko 👏, net seilė nutįso 😋

  • 5 val.
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Kai kurie patiekalai reikalauja labai daug mūsų laiko, bet yra tikrai to verti. Bolonijos padažą galima pagaminti ir nekantriai, greitai, tačiau pats geriausias gaunasi kai įdedu visą įmanomą kantrybę ir skiriu tam dieną – o pastangų daug juk net nereikia, kol padažas troškinasi – galima ramiai skaityti Penny Vincenzi knygą “Ne Angelas”… 🙂 

Kadangi padažą renkuosi troškinti labai ilgai, dažniausiai darau dvigubą porciją (t.y. 12 žmonių) ir tuomet mažuose indeliuose užšaldau po 2 porcijas. Labai patogu!

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

 

Steps

1
Done

Į didelę įkaitintą keptuvę supilkite aliejų ir dėkite sviestą, pakaitinkite kol šis pradės putoti.

2
Done

Pakepinkite svogūną, salierą, morką, česnaką ir šoninę 8 minutes ant vidutinės ugnies. Perkelkite į troškinimui skirtą puodą.

3
Done

Toje pačioje keptuvėje apkepinkite maltą mėsą iki kol ji praras raudoną spalvą.

4
Done

Suberkite visus prieskonius ir pakepinkite dar 3 minutes. Mėsą berkite su prieš tai iškeptomis daržovėmis ir šonine, supilkite vyną ir sultinį ir patroškinkite 20 minučių and vidutiniškai aukštos temperatūros.

5
Done

Sudėkite smulkintus pomidorus konservuotus savo sultyse, viską užvirkite, tuomet sumažinkite ugnį iki minimalios ir troškinkite… troškinkite…. troškinkite… :) Troškindami paragaukite po valandos, jei trūksta prieskonių - dar pagardinkite žolelėmis, druska. Aš troškinu 4-5 valandas. Mažiausiai siūlau troškinti 2 valandas.

6
Done

Baigiant troškinti mėsą išvirkite mažuosius penne makaronus (6 minutes po užvirimo).

7
Done

Pilkite mėsos padažą į išvirtus ir nukoštus makaronus ir gerai viską išmaišykite.

8
Done

Lengvai pirštais plėškite kiekvieną burrata sūrį į dvi dalis, įsitaisykite ant makaronų ir bolonijos padažo viršaus, ir papuoškite šalavijo lapeliu prieš patiekdami svečiams.
Skanaus!

previous
Gruzdinta vištiena su špinatais ir žemės riešutais
next
Cinamoninis obuolių tortas
previous
Gruzdinta vištiena su špinatais ir žemės riešutais
next
Cinamoninis obuolių tortas
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here