Nutella Macarons’ai
Receptą radau: https://www.pinterest.com/pin/268667934010594995/

0 0
Nutella Macarons’ai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Macarons'ų sausainėliams
100 g. kiaušinių baltymų
100 g. cukraus
96 g. migdolų miltų
75 g. cukraus pudros
14 g. nesaldintos kakavos miltelių
Macarons'ų įdarui
60 g. kambario temperatūros sviesto
80 g. nutella kremo
100 g. cukraus pudros
2 v.š. pieno
Papuošimui
30 g. juodojo šokolado

Nutritional information

405
Kalorijų
6,03 g.
Baltymų
19,33 g.
Riebalų
54,26 g.
Angliavandenių
Cuisine:

Ar yra kas skaniau nei Nutella? Ne.

  • 120
  • Serves 24
  • Hard

Ingredients

  • Macarons'ų sausainėliams

  • Macarons'ų įdarui

  • Papuošimui

Directions

Share

Man kartais atrodo, kad nutellą galėčiau valgyti ir valgyti šaukštais… Jei “sumuštinį” su nutella man paruošia kas nors kitas, vis atrodo, kad kremo pagailėjo… Taigi, pamačiusi receptą pinterest’e – neatsispyriau neišbandžiusi. Ir mieli draugai – dalinuosi su jumis šiuo puikiu receptu ir puikia nuotrauka, nes pačių macarons’ų jau nebeliko…

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

Steps

1
Done

Iškepkite macarons'ų sausainėlius

Naudodami garų vonelę cukrų ištirpinkite kiaušinių baltymuose. Svarbu garų vonelę paruošti ne per karštą, vandenį kaitinti ant vidutinės ugnies, kad kiaušinių baltymai (ypač jei šalti, ką tik iš šaldytuvo) neišvirtų.

2
Done

Kiaušinių baltymus su ištirpintu cukrumi supilkite į mikserį ir lėtai plakite apie minutę.

3
Done

Padidinkite mikserio greitį iki vidutinio ir plakite dar 2-3 minutes.

4
Done

Tuomet padidinkite plakimo greitį iki didžiausio ir plakite iki standžių putų (dar 2-3 minutes).

5
Done

Į kiaušinių plakinį įsijokite migdolų miltus, cukraus pudrą ir kakavos miltelius.

6
Done

Maišykite sausus ingredientus su kiaušinio baltymais, kol pasieksite "lavos" tešlos konsistenciją. Maišydami mentele braukite aplink dubenį, tuomet per dubens vidurį ir vėl iš naujo.

7
Done

Į konditerinį maišelį įdėkite vidutinio dydžio apvalų konditerinį antgalį. Macarons'ų tešlą supilkite į konditerinį maišelį. Sausainėlius išspauskite ant silikoninio macarons'ų kepimo kilimėlio nepamiršdami palikti 1-2 mm iki nurodytos ribos, nes tešla šiek tiek pabėgs į šalis.

8
Done

Skardą su macarons'ais padaužykite į stalviršį kelis kartus, pasukite skardą 90 laipsnių kampu ir pakartokite. Kartokite, kol apsuksite skardą ratu.
Naudodami medinį dantų krapštuką "susprogdinkite" iškilusius į paviršių oro burbuliukus.

9
Done

Macarons'us palikite kambario temperatūroje, kai perbraukus pirštu per sausainėlio viršų jis yra nebe lipnus - macarons'ai paruošti kepimui. Priklausomai nuo kambario temperatūros ir drėgmės - šis žingsnis gali trukti 20 - 40 minučių.

10
Done

Macaronsus kepkite iki 160 laipsnių įkaitntoje orkaitėje 19 minučių.

11
Done

Paruoškite macarons'ų įdarą

Kambario temperatūros sviestą gerai išplakite su nutella kremu.

12
Done

Į kremą įsijokite cukraus pudrą. Viską gerai išplakite. Jei masė per sausa - įpilkite 2 - 4 valgomus šaukštus pieno.

13
Done

Surinkite macarons'us

Iškeptus sausainėlius visiškai atvėsinkite. Macarons'ų įdarą supilkite į konditerinį maišelį su norimu antgaliu.

14
Done

Išlydytą juodąjį šokoladą plonomis juostelėmis pilkite ant vieno iš dviejų macarons'ų sausainėlių. Ant kito sausainėlio išspauskite nutella kremo, uždėkite sausainėlį su šokolado papuošimu.
Nepamirškite macarons'ų palaikyti šaldytuve per naktį - tuomet jie bus patys skaniausi.
Voila!

previous
Keptų morkų sriuba
next
Braškinis tortas
previous
Keptų morkų sriuba
next
Braškinis tortas

One Comment Hide Comments

Comments are closed.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here