Nekeptas sūrio pyragas
Receptą radau ir pritaikiau sau: https://natashaskitchen.com/no-bake-cheesecake-recipe/

0 0
Nekeptas sūrio pyragas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Pagrindui
180 g. selga tradicinių sausainių
85 g. sviesto
Sūrio kremui
225 g. kreminio sūrio pvz. philadelphia
130 g. cukraus
300 ml. 36% riebumo grietinėlės
340 g. maskarponės sūrio
2 v.š. citrinos sulčių

Nutritional information

313
Kalorijų
4,4 g.
Baltymų
23,37 g.
Riebalų
22,56 g.
Angliavandenių

Pagardinkite trintomis uogomis ir bus idealu!

  • 60 min.
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

  • Pagrindui

  • Sūrio kremui

Directions

Share

Galima kepti įmantriausius desertus, užtrukti valandų valandas, ir mėgautis puikiu rezultatu. Aš tai darau dažnai. Tačiau galima ir neužtrukti, galima ir paprasčiau… 1, 2, 3 – sūrio pyragas paruoštas. Itin skanu pagardinti uogiene, ar trintomis braškėmis su cukrumi.. mmm… Šis pyragas dar puikus tuo, kad jį galima užšaldyti, ir atitirpdant jis bus tarsi ledų tortas 🙂 Pati dar to nepabandžiau, bet vasara ne už kalnų – todėl toks eksperimentas mano planuose. Skanaus!

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

Steps

1
Done

Paruoškite pyrago pagrindą

Ištirpinkite sviestą. Kol sviestas tirpinamas, maisto smulkintuvu sumalkite sausainius iki trupinių. Į sumaltus sausainių trupinius supilkite tirpintą sviestą ir gerai išmaišykite (aš tai darau vis dar maisto smulkintuvu).

2
Done

20 cm. skersmens kepimo formą nusegamais kraštais išklokite kepimo popieriumi, berkite sausainių trupinių ir sviesto masę. Ją šaukštu suslėkite per visą formos pagrindą. Dėkite į šaldytuvą.

3
Done

Paruoškite sūrio kremą

Kreminį sūrį išplakite su cukrumi iki vientisos masės. Į šią masę įplakite maskarponės sūrį.

4
Done

Atskirai išplakite grietinėlę iki standumo. Grietinėlę atsargiai mentele įmaišykite į sūrių masę. Po šaukštą supilkite citrinų sultis. Paragaukite, jei per saldu, pilkite dar šaukštą citrinų sulčių.

5
Done

Surinkite pyragą

Ant sausainių pagrindo supilkite sūrių ir grietinėlės masę, mentele išlyginkite paviršių. Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą, jei valgysite šiandien, arba į šaldymo kamerą, jei valgysite vėliau. Jei pyragą užsišaldėte, prieš valgydami palaikykite kambario temperatūroje bent 2 valandas. Iš šaldytuvo pyragas bus paruoštas po 2-3 valandų.

Skanaus!

previous
Pasiflorų (passion fruit) macarons’ai
next
Avietiniai macarons’ai
previous
Pasiflorų (passion fruit) macarons’ai
next
Avietiniai macarons’ai