Naminiai Katuko makaronai
"Why do you call it "macaroni" - it's PASTA"!

0 0
Naminiai Katuko makaronai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 g. kvietinių miltų
3 kiaušinių

Nutritional information

327
Kalorijos
4.5 g.
Riebalai
1.3 g.
Sotieji riebalai
140 mg.
Cholesterolis
54 mg.
Natris
57.5
Angliavand.
0.5 g.
Cukrus
12.5 g.
Baltymai
Cuisine:

"Gadžetų karaliai jūs" sakė mums Eglė... Tai mes ir patikėjom.

  • 63
  • Serves 4
  • Hard

Ingredients

Directions

Share

Ar pameni laikus, kai reikėdavo eilėje stovėti su talonėliu prie dešros ir duonos?

Aš irgi nepamenu. Bet tėvai apie tai pasakojo… O šiais laikais – parduotuvėje yra visko, ko tik širdis geidžia. Vis dėlto, kalbant apie maistą – ne viskas jau paruošta yra geriausia ir skaniausia. Užvis svarbiau … tas malonus pasitenkinimo jausmas, kad net “makaronus” – pats pasidarai.

Receptas įkvėptas … interneto 🙂

Steps

1
Done

Miltus sudėliokite ant stalo į "volkaną".

2
Done

"Volkaną" užpildykite kiaušiniais.

3
Done

Neskubėdami išmaišykite miltus su kiaušiniais. Įdėkite visą aistrą kiek jos turite, kol tešla bus labai gerai išminkyta. Susukite į pailgą bet gan storą "dešrą" ir palikite pailsėti 20 minučių.

Jei tešlą reikia palikti ilgiau (pvz. garnyro gamyba užtrunka ilgiau), tešlą apvyniokite maistine plėvele.

4
Done

Dideliame puode (didžiausiame kokį turite) užvirinkite vandenį su žiupsniu druskos. Tuomet supjaustykite tešlą į 4 gabaliukus.

5
Done

Imkite makaronų gaminimo aparačiuką ir kruopščiai išsukite tagliatelle makaronus. Makaronus dedame į verdantį vandenį.
Neišsigąskite - įdėjus makaronus, vanduo nustos kunkuliuoti, tarsi nebūtų viręs - viskas gerai - makaronai visvieną išvirs per 3-5 minutes.
Skanaus!

previous
Česnakinis padažas
next
Kepta višta su naminiu Harissa padažu
previous
Česnakinis padažas
next
Kepta višta su naminiu Harissa padažu
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here