Ingredients
-
300 g. kvietinių miltų
-
3 kiaušinių
Directions
Ar pameni laikus, kai reikėdavo eilėje stovėti su talonėliu prie dešros ir duonos?
Aš irgi nepamenu. Bet tėvai apie tai pasakojo… O šiais laikais – parduotuvėje yra visko, ko tik širdis geidžia. Vis dėlto, kalbant apie maistą – ne viskas jau paruošta yra geriausia ir skaniausia. Užvis svarbiau … tas malonus pasitenkinimo jausmas, kad net “makaronus” – pats pasidarai.
Receptas įkvėptas … interneto 🙂
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
Neskubėdami išmaišykite miltus su kiaušiniais. Įdėkite visą aistrą kiek jos turite, kol tešla bus labai gerai išminkyta. Susukite į pailgą bet gan storą "dešrą" ir palikite pailsėti 20 minučių. Jei tešlą reikia palikti ilgiau (pvz. garnyro gamyba užtrunka ilgiau), tešlą apvyniokite maistine plėvele. |
4
Done
|
Dideliame puode (didžiausiame kokį turite) užvirinkite vandenį su žiupsniu druskos. Tuomet supjaustykite tešlą į 4 gabaliukus. |
5
Done
|
Imkite makaronų gaminimo aparačiuką ir kruopščiai išsukite tagliatelle makaronus. Makaronus dedame į verdantį vandenį. |