Keptų morkų sriuba

0 0
Keptų morkų sriuba

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg. morkų
2 svogūnų
2 a.š. tarkuotos šviežio imbiero šaknies
1 l. vištienos sultinio
200 ml. 36% riebumo grietinėlės
0,5 a.š. druskos
0,25 a.š. pipirų
4 v.š. alyvuogių aliejaus

Nutritional information

47
Kalorijų
0.95 g.
Baltymų
2.48 g.
Riebalų
5.67 g.
Angliavandenių
Features:
    Cuisine:

    Ypatingai glotni keptų morkų sriuba

    • 60
    • Serves 5
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Artėjant žiemai – dažniau pietums ar vakarienei norisi ko nors šilto. Sriubas gaminti nėra sunku, bet labai skanu ir sveika. Iki šiol iš esmės gaminau vieną sriubą – burokėlių su “frikadelėmis”… Taigi pagalvojau, kad reikia plėsti horizontus sriubų pasaulyje.

    Skanaus!

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

    Steps

    1
    Done

    Įkaitinkite orkaitę iki 200 C.

    2
    Done

    Morkas nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite į 3 dalis. Išklokite skardą kepimo popieriumi, išdėliokite joje pjaustytas morkas, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite druska bei pipirais. Skardą dėkite į orkaitę, o praėjus 15 minučių morkas pamaišykite, kad tolygiai iškeptų visos pusės, ir kepkite dar 15 minučių.

    3
    Done

    Per tą laiką pasiruoškite kitus sriubos ingredientus - svogūną supjaustykite, o imbiero šaknį sutarkuokite.

    4
    Done

    Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintą svogūną, imbiero šaknį ir kepkite 8 minutes.

    5
    Done

    Tuomet į tą patį puodą supilkite vištienos sultinį ir palaukite kol užvirs. Nukelkite puodą nuo kaitros, sudėkite į jį keptas morkas ir rankiniu smulkintuvu sutrinkite sriubą iki vientisos masės.

    6
    Done

    Galiausiai įmaišykite grietinėlę ir, jei reikia, papildomai pagardinkite druska bei pipirais.
    Skanaus!

    previous
    Sluoksniuotos tešlos obuolių rožės
    next
    Nutella Macarons’ai
    previous
    Sluoksniuotos tešlos obuolių rožės
    next
    Nutella Macarons’ai