Kepti varškėčiai
Receptą radau: https://www.sauletavirtuve.lt/paprasciausi-kepti-varskeciai/

0 0
Kepti varškėčiai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g. riebios varškės (9% riebumo)
3 kiaušinių
3 v.š. cukraus
140 g. kvietinių miltų
1 a.š. vanilinio cukraus
0,5 a.š. druskos
2 v.š. nerafinuoto kokosų aliejaus

Nutritional information

210
Kalorijų
10,38 g.
Baltymų
11,37 g.
Riebalų
16,41 g.
Angliavandenių
Cuisine:

Paprasta kaip 1 - 2 - 3 !

  • 30
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Manau, kad kepti varškėčiai yra skanesni nei virti. O jūs? O gal tiesiog dar neradau ypatingai gero virtų varškėčių recepto. Užtat šis receptas – ypatingai paprastas ir varškėčiai gavosi tikrai ypatingai skanūs. Saulėta virtuvė ir vėl nenuvylė.

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

Steps

1
Done

Visus ingredientus, skirtus varškėčiams, gerai išmaišykite.

2
Done

Keptuvę įkaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies. Ištirpinkite porą šaukštų kokosų aliejaus. Semkite po šaukštą paruoštos varškės masės ir drėgnais delnais formuokite nedidelius varškėčius. Kepkite virš vidutinio dydžio ugnies, kol gražiai apskrus. Apverskite ir taip pat apkepkite kitą pusę.

3
Done

Patiekite su grietine, jogurtu, uogiene ar kitais mėgstamais priedais.

previous
Graikiško jogurto pyragas su žaliosiomis citrinomis ir kokosais
next
Varškės spurgos
previous
Graikiško jogurto pyragas su žaliosiomis citrinomis ir kokosais
next
Varškės spurgos
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here