Ingredients
-
500 g. riebios varškės (9% riebumo)
-
3 kiaušinių
-
3 v.š. cukraus
-
140 g. kvietinių miltų
-
1 a.š. vanilinio cukraus
-
0,5 a.š. druskos
-
2 v.š. nerafinuoto kokosų aliejaus
Directions
Manau, kad kepti varškėčiai yra skanesni nei virti. O jūs? O gal tiesiog dar neradau ypatingai gero virtų varškėčių recepto. Užtat šis receptas – ypatingai paprastas ir varškėčiai gavosi tikrai ypatingai skanūs. Saulėta virtuvė ir vėl nenuvylė.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Visus ingredientus, skirtus varškėčiams, gerai išmaišykite. |
2
Done
|
Keptuvę įkaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies. Ištirpinkite porą šaukštų kokosų aliejaus. Semkite po šaukštą paruoštos varškės masės ir drėgnais delnais formuokite nedidelius varškėčius. Kepkite virš vidutinio dydžio ugnies, kol gražiai apskrus. Apverskite ir taip pat apkepkite kitą pusę. |
3
Done
|
Patiekite su grietine, jogurtu, uogiene ar kitais mėgstamais priedais. |