Ingredients
-
1 kg. starkio filė
-
4 svogūnų
-
4 morkų
-
1 kiaušinio
-
200 g. kvietinių miltų
-
2 a.š. druskos
-
1 a.š. pipirų
-
2 v.š. alyvuogių aliejaus
-
300 ml. 13 % riebumo grietinėlės
Directions
Šiemet knygų mugėje kartu su vyru ieškojome įvairių knygų. Vyras vis sako, kad Lietuvoje tiek daug įvairios žuvies, o receptų joms pagaminti trūksta. Tikrai galima rasti daug receptų lašišai, menkei ir jūrų lydekai. O visos kitos?
Kadangi labai sėkmingai nusipirkome šaldytos starkio filė, o vyras dar ir žvejoja starkius (vadinasi bus ir šviežio..) radus šį receptą – norisi jo nepamesti, nes nesunku gaminti, ir labai… labai skanu 🙂
Svogūnus ir morkas rinkitės didelius, o jei mažesni, tuomet rinkitės jų daugiau.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Paruoškite šaldytą žuvįJei žuvį naudojate šaldytą - jos paruošimas yra kritinis. Žuvies atšildymui skirkite pakankamai laiko. |
2
Done
|
Gaminkite žuvįĮkaitinkite keptuvę. Supilkite į ją aliejų. |
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
|
6
Done
|
|
7
Done
|
|
8
Done
|
|
9
Done
|
|
10
Done
|
Svogūnams ir morkoms suminkštėjus, atgal į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, supilkite grietinėlę ir patroškinkite apie 10 minučių. Skanaus! |