Ingredients
-
450 g. maltos jautienos
-
3 česnako skiltelių
-
0,.25 a.š. raudonėlio
-
0.25 a.š. čiobrelio
-
0.25 a.š. baziliko
-
0.25 a.š. rozmarino
-
0.25 a.š. druskos
-
0.25 a.š. pipirų
-
400 g. skardinės (400 g.) konservuotų pomidorų
-
250 g. Pomidorų padažas "tikras italas"arba kitas jūsų mėgstamas pomidorų padažas su česnakais ir/ar žolelėmis
-
3 skirtingų spalvų paprikosvidutinio dydžio
-
20 g. plonai supjaustytos peperoni dešros
-
10 vnt. juodųjų alyvuogių
-
400 g. mocarelos sūrio
Directions
Ieškant sveiko maisto pasirinkimų radau šį receptą, kurį labai norėjosi išbandyti. Jis be daug angliavandenių, todėl tinka ir keto mitybos besilaikantiems. Atrodo spalvingai ir gražiai, o skonis – neprilygstamas. Paprikos orkaitėje kepamos neilgai, todėl išlieka pasakiškai skanios ir traškios. Skaniausia man saldo raudona paprika, jei naudosite žalią, turėkite mintyje, kad ji turi kartumo.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. |
2
Done
|
Įkaitinkite didelę keptuvę ir joje kepkite jautieną kartu su smulkintais česnakais, kol nebeliks raudonos mėsos (6-8 minutes). |
3
Done
|
Suberkite visus prieskonius, gerai išmaišykite. Tuomet supilkite smulkintus konservuotus pomidorus ir troškinkite ant vidutinės kaitros 8 - 10 minučių, kol padažas sutirštės. |
4
Done
|
Nuplaukite paprikas, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas. |
5
Done
|
"Tikro Italo" pomidorų padažu padenkite kepimo skardos dugną. |
6
Done
|
Į paprikų vidų paskirstykite mėsos ir pomidorų padažą. Paprikas sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus barstykite mocarelos sūrį, dėkite peperoni dešros gabaliukus ir pjaustytas griežinėliais alyvuoges. Kepkite 15 - 20 minučių, kol sūris išsilydys. |