Chilli Con Carne su šokoladu
RECEPTĄ RADAU IR PRITAIKIAU SAU KRISTINOS PIŠNIUKAITĖS KNYGOJE "ANT MEDINĖS LENTELĖS"

1 0
Chilli Con Carne su šokoladu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

123
Kalorijų
10.84 g.
Baltymų
6.41 g.
Riebalų
5.89 g.
Angliavandenių
Features:
    Cuisine:

    Gaminkime daugiau, kad galėtume "pakartot"

    • Serves 4
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Pagal receptus gaminami chilli – man būna per aštrūs, todėl gamindama chilli pipirų stengiuosi dėti mažiau, o vėliau papildomai užsibarstyti, jei norisi daugiau aštrumo. Šis receptas pagardintas šokoladu suteikia dar ryškensį skonį troškiniui, kuris puikiai tinka ir pietums ir vakarienei. Geriausia gaminti dvigubai daugiau – nes taip skanu, kad vietoje 4-rių porcijų, dažnai būna ~2 didelės 🙂

    Valgant vien troškinį – jame nedaug angliavandenių. O jei angliavandenių neskaičiuojate – patiekite su virtais ryžiais.

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

    Steps

    1
    Done

    Įkaitinkite keptuvę ir aliejų, kepkite jautieną, kol ji paruduoja.

    2
    Done

    Suberkite visus prieskonius, išmaišykite ir pakepkite dar kelias minutes.

    3
    Done

    Suberkite kubeliais pjaustytą papriką, išspauskite (arba suberkite smulkintą) česnaką ir kepkite 2 minutes.

    4
    Done

    Supilkite sultinį, pomidorų pastą, pupeles ir pomidorus savo sultyse. Berkite cukrų, druską ir pipirus. Taip pat dėkite gabaliukais sulaužytą šokoladą. Viską gerai išmaišykite.

    5
    Done

    Kai viskas užverda, sumažinkite kaitrą iki minimumo ir troškinkite apie valandą. Kuo ilgiau troškinsite - tuo skaniau bus, bet mažiausiai troškinkite 20 minučių.

    6
    Done

    Patiekite su avokado griežinėliais ir ryžiais.
    Skanaus!

    previous
    Nekeptas mėlynių tortas
    next
    Oreo kremas tortams ir keksiukams
    previous
    Nekeptas mėlynių tortas
    next
    Oreo kremas tortams ir keksiukams