Ingredients
-
360 g. riebios varškės (9% riebumo)
-
180 g. liesos varškės (0,5 % riebumo)
-
3 kiaušinių
-
500 g. kvietinių miltų
-
1 a.š. druskos
-
1 a.š. kepimo miltelių
-
800 g. smulintos jautienos
-
100 ml. vandens
-
1 svogūno
-
1 česnako skiltelė
-
1 a.š. pipirų
-
2 a.š. druskos
Directions
Turint per daug laisvo laiko man vis kyla noras, ką nors įrašyti į savo asmeninį kalnedorių. Reikia pripažinti, kad neturėti planų tris mėnesius… ne visai man. Vienas iš puikių užsiėmimų besilaukiančioms mamoms yra baseinas! – priaugusi visus (labai daug) kilogramus baseina jaučiuosi lengva kaip drugelis 🙂 O dar puikiau, nėštukių treniruotėje baseine atsiranda puiki viena ir auditorija aptarti savo savijautą besilaukiant, artėjantį gimdymą bei ką reiškia turėti tiek daug laisvo laiko… Ir kalbant šiomis temomis – tikrai nieko neerzini.
Kartą kalbant apie vakarienes ir maisto gamybą viena iš nėštukių paminėjo, kad prisigamino daug čeburėkų ir juos užsišaldė tiems pirmiesiems mėnesiams, kai iš tikrųjų dar nė viena nežinome kokie jie bus. Ji paminėjo tešlą gaminanti su varške. Taigi, iki treniruotės pabaigos jau žinojau, ką gaminsiu savo vyrui vakarienei 🙂
Ačiū už mintį!
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
Kepkite gerai įkaitintame aliejuje po 2 minutes iš abiejų pusių. Skanaus! |