Bulvių virtinukai su vištiena
RECEPTĄ RADAU ŽURNALO "BEATOS VIRTUVĖ" 2020 PAVASARIO NUMERYJE

1 0
Bulvių virtinukai su vištiena

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

103
Kalorijų
9,91 g.
Baltymų
3,7 g.
Riebalų
7,4 g.
Angliavandenių
Features:
    Cuisine:

    Porcijų dydis proporcingas alkio dydžiui.

    • 20
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Šį receptą šiek tiek pritaikiau sau, nes karantino metu parduotuvėje neradau itališkų bulvinukų (gnocchi), todėl rinkausi paprastus bulvių virtinukus. Tikrai nepagadino. Taip pat esame mėsą mėgstanti šeima, todėl mėsos rinkausi daugiau. Vietoje padažo “daržo choras” taip pat galima naudoti savo sultyse konservuotus smulkintus pomidorus. Receptas ypatingai paprastas ir lengvas, greit paruošiama vakarienė ar pietūs, o priklausomai nuo to, ar labai alkani – porcijos gali varijuoti nuo 2 iki 4. Bulvinukų nėra daug – todėl ir angliavandenių nedaug 🙂

    Skanaus!

    P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

    Steps

    1
    Done

    Jei bulvių virtinukai sušalę - atšildykite tiek, kad galėtumėte supjaustyti.

    2
    Done

    Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais ir apibarstykite druska ir pipirais.

    3
    Done

    Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite mėsą.

    4
    Done

    Kol kepa vištiena, smulkiai supjaustykite cukiniją, o bulvių virtinukus perpjaukite į 4 dalis.

    5
    Done

    Mėsai baigiant kepti įspauskite česnako ir pakepkite dar 2 minutes.

    6
    Done

    Į keptuvę supilkite pomidorų padažą, 100 ml. vandens, dėkite virtinukus ir cukiniją, viską gerai ir atsargiai išmaišykite, primažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite 10 minučių.

    7
    Done

    Išjunkite ugnį, sudėkite bazilikų lapus, juos įmaišykite į troškinį. Užberkite 40 g. tarkuoto kietojo sūrio, uždenkite dangtį ir leiskite pabūti 2 minutes. Tuomet patiekę į lėkštes užbarstykite likusiu parmezano sūriu.

    Skanaus!

    previous
    Faršo ir sūrio štrudelis
    next
    Apelsininis keksas su alyvuogių aliejumi
    previous
    Faršo ir sūrio štrudelis
    next
    Apelsininis keksas su alyvuogių aliejumi
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here