Ingredients
-
250 g. avižinių dribsnių
-
1 v.š. linų sėmenų
-
1 a.š. cinamono
-
1 a.š. kepimo miltelių
-
0,5 a.š. druskos
-
2 bananų
-
375 ml. migdolų pieno
-
60 g. riešutų sviestoar riešutų "kremo" - kaip dabar tai vadinama lietuviškose parduotuvėse
-
2 v.š. klevų sirupo
-
1 a.š. vanilės ekstrakto
Directions
“Ką norėtum pusrytukams?” yra kas savaitgalinis klausimas. Valgom įvairiai ir visgi gaunasi gana rutiniškai, nes turime mėgstamiausius pusryčių patiekalus (pvz. kiaušiniai saulėta puse į viršų (sunny side up)). Todėl pamačius šį receptą labai užsinorėjau paįvairinti pusryčių meniu ir išmėginti.
Skanaus!
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.
Steps
1
Done
|
Bananus sutrinkite šakute. Į dubenį su bananais dėkite riešutų sviestą (kremą), linų sėmenis. Pilkite klevų sirupą ir vanilės ekstraktą, bei migdolų pieną ir viską gerai išmaišykite. |
2
Done
|
Atskirame inde sumaišykite avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cinamoną, druską. Tuomet sumaišykite sausus ir šlapius ingredientus. Gautą masę supilkite į nedidelę kepimo formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes. Skanaus! |